ورود ۱۵ هواگرد و شناور جنگی چین به محدوده پدافندی تایوان-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

ورود ۱۵ هواگرد و شناور جنگی چین به محدوده پدافندی تایوان

وزارت دفاع تایوان ضمن اشاره به نزدیک شدن تعداد زیادی هواپیما و کشتی نظامی چین به این جزیره، گفت که این دومین قدرت‌نمایی بزرگ پکن در هفته جاری بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۱ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه تنش‌های سیاسی و نظامی پکن با تایوان، بار دیگر از تحرکات نظامی ارتش در آسمان و آب‌های اطراف این جزیره خبر می‌رسد.

 

وزارت دفاع تایوان امروز (چهارشنبه) خبر داد که از حدود ساعت ۹ صبح به وقت محلی، مجموعاً ۲۵ فروند هواپیمای نظامی چینی از جمله جنگنده‌های «جِی-۱۰» و «جِی-۱۶» و همچنین بمب‌افکن‌های «اچ-۶» را که در حال انجام عملیات در اطراف این جزیره بودند، شناسایی کرده است.

 

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل متحد به‌رسمیت نمی‌شناسند.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، حداقل ۱۰ فروند از این هواپیماها نیز از خط میانی تنگه تایوان که قبلاً به عنوان یک مانع غیررسمی بین دو طرف عمل می‌کرد، عبور کرده‌اند یا وارد بخش جنوب غربی محدوده پدافند هوایی تایوان شده‌اند.

 

طبق بیانیه این وزارتخانه، پنج شناور جنگی چین نیز به بهانه گشت‌زنی برای بالا نگاه‌داشتن آمادگی رزمی، هواگردهایی مذکور را در آب‌های اطراف این جزیره همراهی می‌کردند.

 

تایپه با بیان اینکه این دومین قدرت‌نمایی نظامی بزرگ پکن در هفته جاری بود، گفت که ارتش تایوان نیز کشتی‌ها و هواپیماهای جنگی خود را برای نظارت بر این تحرکات اعزام کرد.

 

پیش از این نیز، وزارت خارجه چین با بیان اینکه ارائه تسلیحات توسط آمریکا به تایوان باعث تخریب روابط پکن-واشنگتن می‌شود، از این کشور خواست هرگونه تعامل نظامی با این جزیره را متوقف کند.

 

پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و سیگنال‌های نادرستی به نیرو‌های جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند./ فارس

ارسال نظر