پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟

حداد عادل:جریان اصلاح طلب در نهایت در انتخابات حاضر خواهد شد

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی درباره انتخابات آینده توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۲ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 10
کد خبر: ۱۹۸۷۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حداد عادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی  با اشاره به برنامه های انتخاباتی گفت: یازدهم اسفندماه امسال انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد. من به عنوان فردی که چهار دوره افتخار نمایندگی مردم تهران در مجلس تهران را داشتم و شانزده سال در این مسئولیت حاضر بودم از همه مردم در سراسر ایران در خواست دارم تا در انتخابات مشارکت داشته باشند زیرا این مشارکت مردم باعث افزایش قدرت سیاسی و اقتدار کشور و ملت ایران خواهد بود و طبعا حضور اشخاص و نامزدهای مختلف با گرایشات سیاسی مختلف صحنه سیاسی رقابتی را ایجاد خواهد کرد که انتخابات را جدی تر می‌کند.

وی ادامه داد: توصیه بنده این است که نمایندگانی انتخاب شوند که بتوانند وظیفه نمایندگی را در مجلس به جدی ترین وجهه ممکن ادا کنند .

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره برنامه جریان اصولگرایی برای انتخابات گفت: ما همت خود را گذاشته ایم تا مناسب ترین افراد را شناسایی کنیم و به مردم معرفی کنیم و از مردم بخواهیم تا به آنها رای دهند البته مردم آزاد هستند اما ما تلاش خواهیم کرد که برای تشکیل یک مجلس کارآمد و مناسب و انقلابی انشالله افرادی مناسب را به مردم در قالب فهرست معرفی کنیم.

عادل درباره برنامه جریان اصلاحات نیز بیان کرد: برخی اصلاح طلب ها قدری سختگیر هستند اما برخی واقع بین تر هستند ؛ قدری ناز میکنند اما در هر حال در انتخابات شرکت خواهند کرد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار