ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

ماجرای افزایش سن بازنشستگی به کجا رسید؟

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم درباره تعیین تکلیف سن بازنشستگی در لایحه گفت: دولت در ماده‌ای پیشنهاد کرده بود که هر سال شش ماه به سن بازنشستگی اضافه شود. با توجه به برخی ایرادات از لحاظ قانون اساسی در حقوق مکتسبه این ماده مراعا گذاشته شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 11
کد خبر: ۱۹۸۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن زنگنه سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به تغییرات اعمال شده برای بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور در لایحه برنامه هفتم، اظهار داشت: تلفیق در مصوبه‌ای دولت را مکلف به بازبینی آئین‌نامه و دستورالعمل مشاغل سخت کرد. در حال حاضر برای مشاغل سخت و زیان آور به ازای هر یک سال خدمت یک و نیم برابر محاسبه می‌شود. تلفیق در مصوبه خود این موضوع را به دو بخش تقسیم کرد، یک بخش شامل مشاغل سختی می‌شود که از نظر سختی بالاتر از حد میانگین هستند. برای این افراد به ازای یک سال خدمت یک و نیم برابر (یک سال و نیم) محاسبه می‌شود که سقف آن حداکثر 10 سال است.

 

وی ادامه داد: گروه دوم برای آن دسته از مشاغل سختی است که از نظر سختی پایین‌تر از میانگین هستند. برای این دسته از افراد به ازای هر یک سال خدمت 1.3 برابر ارفاق در نظر گرفته شد که سقف آن هم حداکثر هفت سال است.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم همچنین درباره تعیین تکلیف میزان مالیات بر ارزش افزوده در لایحه برنامه گفت: مالیات بر ارزش افزوده دارای قانون دائمی است. لذا تغییر در قانون دائمی در قالب قانون برنامه درست نیست. بر همین اساس کمیسیون تلفیق ماده‌ای را حذف کرد که به موجب آن تا پایان برنامه هفتم سالی یک درصد به مالیات بر ارزش افزوده اضافه شد.

 

زنگنه با بیان اینکه برخی کشورها تا 18 درصد مالیات بر ارزش افزوده می‌گیرند، گفت: نکته در اخذ مالیات بر ارزش افزوده این است که باید از مصرف کننده نهایی گرفته شود اما متاسفانه در کشور ما علاوه بر مصرف کننده نهایی در کل زنجیره گاهی چند بار مالیات بر ارزش افزوده گرفته می‌شود که تورم زا بوده و بار مالی به مصرف کننده تحمیل می‌کند.

 

وی تصریح کرد: بر این اساس با حذف این ماده عملا کمیسیون تلفیق مصوبه‌ای درباره مالیات بر ارزش افزوده ندارد و احکام دائمی درباره مالیات بر ارزش افزوده اجرا می‌شود.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم درباره تعیین تکلیف سن بازنشستگی در لایحه برنامه هفتم، گفت: دولت در ماده‌ای پیشنهاد کرده بود که هر سال شش ماه به سن بازنشستگی اضافه شود. با توجه به برخی ایرادات از لحاظ قانون اساسی در حقوق مکتسبه این در مراعا گذاشته شد و بعدا درباره آن تصمیم می‌گیری می‌شود؛ لذا هنوز کمیسیون در این باره مصوبه‌ای نداشته است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار