روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه

گزارش رسانه آمریکایی از ۱۵۰ هزار کشته و زخمی ارتش اوکراین از ابتدای جنگ تاکنون

برآوردهای مقام‌ها و تحلیلگران غربی نشان می‌دهد، طی یک سال و نیم جنگ اوکراین، این کشور بیش از ۱۵۰ هزار کشته و زخمی داده است. آمار فرار از خدمت نیز، هر روز بالاتر می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۱ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 12
کد خبر: ۱۹۹۰۱۳

به گزارش راهبرد معاصر. روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» گزارش داده، تعداد اوکراینی‌هایی که در تلاش برای فرار از خدمت هستند به دلیل تلفات بالا در ضدحملات اوکراین افزایش یافته و کی‌یف برای پر نگه داشتن صفوف خود به اعماق جامعه ورود کرده است.

 

ارتش اوکراین چهارم ژوئن ضدحملات خود را که تبلیغ زیادی برای آن کرده بود، آغاز کرد. علی‌رغم سیلی از تجهیزاتی که غرب در اختیار کی‌یف قرار داده، این کشور نتوانسته موفقیت‌ چشمگیری در مقابل روسیه به دست آورد و متحمل تلفات و خسارات سنگین شده است.

 

روزنامه آمریکایی با استناد به برآوردهای مقام‌ها و تحلیلگران غربی گزارش داده بیش از ۱۵۰ هزار نیروی اوکراینی از فوریه ۲۰۲۲ (آغاز درگیری‌ها در اوکراین) کشته و زخمی شده‌اند.

 

طبق این گزارش، با توجه به تلفات نیروهای مسلح اوکراین، جذب نیرو به طور فزاینده‌ای اهمیت یافته است. اما گزارش‌ها درباره افسرانی می‌رسد که رشوه دریافت می‌کنند تا اجازه فرار از خدمت دهند. گارد مرزی اوکراین گفته به طور میانگین ۲۰ نفر روزانه به دلیل تلاش برای فرار از کشور بازداشت می‌شوند.

 

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین بعد از مطرح شدن موارد فساد، روسای مراکز سربازگیری در همه مناطق اوکراین را اخراج کرد. کی‌یف در ماه‌های گذشته مشغول جذب نیروی نظامی از میان مردم اوکراین برای خدمت در گردان‌های نظامی در حین جاری بودن عملیات ضد حمله این کشور مقابل نیروهای روسیه بوده است.

 

زلنسکی روز پنجشنبه بعد از دیدار با فرماندهان نظامی اعلام کرد ۱۱۲ رئیس مراکز جذب نیرو را در پی کشف موارد متعددی از ارتکاب فساد‌های مختلف توسط آن‌ها اخراج کرده است. رئیس‌جمهور اوکراین گفت تحقیقات در این مراکز نشان داده مسئولان در این حوزه تخلفات متعددی از کسب مال غیرقانونی گرفته تا فراری دادن افراد موطف به خدمت مرتکب شده‌اند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار