رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

گسترش دامنه تحریم‎‌های آمریکا علیه روسیه

گسترش دامنه تحریم‎‌های آمریکا علیه روسیه آمریکا اسامی ۴ نخبه برجسته روسی را به فهرست تحریمی علیه روسیه اضافه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 12
کد خبر: ۱۹۹۰۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، آمریکا ۴ نفر از نخبگان برجسته مالی روسیه و یک انجمن تجاری روسیه را به فهرست تحریم‌ها اضافه کرده است.

 

به گزارش تی آر تی، در اطلاعیه وزارت خزانه داری آمریکا آمده است که این ۴ نفر در دفتر کنترل دارایی‌های خارجی در هیئت نظارت کنسرسیوم گروه آلفا، یکی از بزرگترین موسسات مالی و سرمایه گذاری در روسیه خدمت می‌کردند.

 

در این اطلاعیه آمده است که افراد مورد نظر قبلا توسط استرالیا، کانادا، اتحادیه اروپا، نیوزیلند و انگلیس تحریم شده بودند.

 

در اطلاعیه مذکور خاطرنشان شد که دفتر کنترل دارایی‌های خارجی یک انجمن تجاری را نیز هدف قرار داده است که در مداخله روسیه در تحریم‌ها مشارکت داشته و گفته می‌شود که انجمن مورد بحث دارای چندین شورای هماهنگی است که از استقلال فناوری و توسعه فناوری حمایت می‌کنند.

 

در این اطلاعیه، نخبگان تحریم شده روسیه به نام‌های پتر اولگوویچ آون، میخائیل ماراتوویچ فریدمن، گرمان بوریسوویچ خان و الکسی ویکتورویچ کوزمیچف ذکر شده‌اند.

 

والی آدیمو، دستیار وزیر خزانه داری ایالات متحده با ارائه ارزیابی خود در این زمینه، گفت: این سازمان به بازخواست از کسانی که اجازه اشغال ناعادلانه و غیرموجه اوکراین را می‌دهند، ادامه خواهد داد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار