فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی امروز واریز می‌شود دولت مصوبه کالابرگ ۶۰ میلیون ایرانی را ابلاغ کرد

شفافیت بهترین مسیر برای جلوگیری از تخلفات بازار بورس

عشقی گفت: شفافیت بهترین مسیر برای افزایش کارایی و جلوگیری از تخلفات بازار سرمایه است و در این خصوص نیازمند یاری تمام فعالان و به ویژه کانون کارگزاران هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 12
کد خبر: ۱۹۹۱۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ ­مجید عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در نشست فصلی کانون کارگزاران اظهار کرد: در دوره جدید کانون انتظار داریم که اعضا هیئت مدیره کانون به ویژه دبیرکل این کانون، کمک کنند تا بتوانیم کانون کارگزاران را به ماهیت اصلی خود برسانیم و ما نیز به عنوان سازمان بورس از هیچ کمکی در این زمینه دریغ نخواهیم کرد.

وی بیان کرد: در خصوص بند چ ماده ۳۶ احکام دائمی بحث‌های جدی انجام دادیم و به دنبال این نیستیم که مدیران بازار سرمایه که زحمات بسیاری می‌کشند را به دلایلی که گا‌ها ممکن است تخلفی صورت بگیرد به صور کامل از چرخه خدمت کنار بگذاریم، اما باتوجه به اینکه قانون مذکور می‌بایست اجرا می‌شد، با بررسی‌هایی که در شورای عالی بورس اتخاذ شد توانستیم به جمع‌بندی‌های مناسبی در این خصوص دست یابیم.

رئیس سازمان بورس با اشاره به این که هدف از قانون بند چ ماده ۳۶ احکام دائمی افزایش بازدارندگی آرا صادره به منظور کاهش تخلفات است، افزود: همزمان با اجرای قانون مذکور، لازم است چند قدم دیگر برداریم؛ نخست در کمیته تخلفات قرار شد یکی از اعضای کانون به منظور شفافیت در بحث بررسی پرونده‌ها حضور یابد.
عشقی گفت: یک لایحه نظارتی جدید هم در کانون کارگزارن تصویب شود تا خیلی از مواردی که در ادامه مسیر ممکن است در کمیته تخلفات مطرح شود در همان کانون برطرف شود و در این راستا هر اقدامی لازم باشد انجام خواهیم داد.

وی بیان کرد: در کنار اجرای قانون بند چ ماده ۳۶ احکام دائمی به دنبال این هستیم تا ورودی پرونده‌های تخلفات کاهش یابد و به تبع آن نیز بحث انتشار اسناد به قدری کاهش یابد تا بتواند به بازدارندگی لازم دست یابد.

رئیس سازمان بورس تصریح کرد: کانون کارگزاران باید به نحوی نظارت بر فعالیت اعضا را در دستور کار قرار دهد تا شاهد کاهش تخلفات باشیم، البته در برخی موارد نیز شاید لازم باشد سازمان بورس بحث تخلف زدایی را در دستور کار قرار دهد و آن‌ها را به خود کانون بسپاریم تا در لایحه اول جلوی این موارد را بگیرد.

وی بیان کرد: در بحث انتشار سوابق تخلفاتی نیز، به دنبال مباحثی همچون بازدارندگی و کاهش تخلفات هستیم، زیرا بازار سرمایه همواره به عنوان یک بازار شفاف مطرح بوده است.

عشقی با اشاره به این که شفافیت بهترین مسیر برای افزایش کارایی و جلوگیری از تخلفات است، گفت: نمی‌خواهیم به نوعی عمل کنیم که اکثریت بازار متخلف جلوه داده شود، لذا در بحث جلوگیری از تخلفات، بازدارندگی و اجرای قانون نیازمند یاری تمام فعالان و به ویژه کانون هستیم./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده