بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

تصمیم «اون» برای افزایش تولید موشک در کره‌شمالی

رهبر کره شمالی در ادامه بازدیدهای نظارتی خود از کارخانجات نظامی این کشور، دستور مؤکدی را برای افزایش تولید انواع موشک‌ها، پیش از برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و کره جنوبی، صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 14
کد خبر: ۱۹۹۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در ادامه بازدیدهای خود از صنایع نظامی این کشور، بامداد امروز (دوشنبه) از کارخانه‌های تسلیحات‌سازی مهم در کره شمالی، از جمله یک شرکت تولید موشک‌های تاکتیکی بازرسی و نظارت به‌عمل آورد.

 

رسانه مرکزی کره شمالی (کِی‌سی‌اِن‌اِی) گزارش داد که کیم در جریان این بازدید که پیش از برگزاری رزمایش نظامی مشترک بین کره جنوبی و آمریکا در هفته آینده برگزار شده، خواستار افزایش چشمگیر ظرفیت تولید موشکی این کشور شد.

 

به گفته یک مقام کره شمالی، این دیدار کمتر از یک هفته پس از آن انجام گرفته که کیم بازدید میدانی سه روزه‌ای از کارخانه‌های مهم تسلیحاتی این کشور را انجام داد.

 

در رزمایش ترکیبی نظامی مشترک کره جنوبی و آمریکا که برای ۲۱ تا ۳۱ آگوست برنامه‌ریزی شده قرار است وضعیت‌های اضطراری مختلف، مانند تمرین پست فرماندهی مبتنی بر شبیه‌سازی کامپیوتری، آموزش همزمان میدانی و آمادگی دفاع شهری تمرین شود.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، رهبر کره شمالی در جریان این بازدید دستور مهمی را برای افزایش چشمگیر ظرفیت تولید موشک‌های موجود، به منظور انبوه‌سازی بر اساس نیاز سیستم یگان‌های خط مقدم و واحدهای موشکی پیشرفته صادر کرده و همچنین برنامه‌های عملیاتی برای صنایع نظامی کره شمالی تعیین کرد.

 

کیم همچنین تاکید کرد: «ارتش کره شمالی باید به یک نیروی نظامی عظیم برای مقابله با هر جنگی در هر لحظه مجهز شود تا دشمنان جرأت استفاده از نیروهای مسلح علیه این کشور به خود ندهند و در صورت انجام هر حمله‌ای، با اطمینان تمام آنها را نابود کنند».

 

وی در ادامه توضیح داد که چنین سطح کیفی از آمادگی جنگی، به توسعه صنعت مهمات و تسلیحات بستگی دارد و بار دیگر بر نقش کارخانه‌های نظامی در سرعت بخشیدن به آمادگی‌های جنگی ارتش کره شمالی تاکید کرد.

 

طبق این گزارش، کیم همچنین در جریان بازدید از کارخانه تولید آتش‌بارهای موشکی تاکتیکی خودکششی، خواستار تولید سامانه‌های جدیدتر و بسیار کارآمدتر شد که به طور قابل‌توجهی برای آمادگی کامل ارتش برای جنگ مفید باشد.

 

رهبر کره شمالی پیش از این نیز طی سخنرانی در جلسه کمیسیون نظامی مرکزی حزب حاکم این کشور، خواستار تدارکات تهاجمی برای هرگونه جنگ احتمالی شده بود./ فارس

ارسال نظر