دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ماکرون: دیگر منتظر «معامله قرن» ترامپ نیستم

رئیس‌جمهور فرانسه در مصاحبه با یک رسانه صهیونیستی گفته که او به طرح موسوم به «معامله قرن» برای ایجاد سازش میان طرف‌های اسرائیلی و فلسطینی امید نبسته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۴ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 22
کد خبر: ۱۹۹۴۵

به گزارش راهبرد معاصر ، «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه روز چهارشنبه گفته که به طرح «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا برای ایجاد سازش میان اسرائیل و طرف‌های فلسطینی که به «معامله قرن» مشهور شده دل نبسته است.

 

ماکرون در مصاحبه با شبکه صهیونیستی «کان» تصریح کرد نمی‌توان به طرف‌هایی که نمی‌خواهند مذاکره کنند، توافق تحمیل کرد. او گفت: «من دیگر منتظر توافق قرن رئیس‌جمهور ترامپ نیستم، اما کماکان به کار بر روی پیشنهادهایی که در این زمینه مطرح می‌شود ادامه می‌دهم.»

 

دونالد ترامپ چند روز پیش گفت که احتمال دارد برای رونمایی از طرح موسوم به معامله قرن تا پایان انتخابات سراسری رژیم صهیونیستی در ماه سپتامبر صبر خواهد کرد اما احتمالاً از بخش‌هایی از آن قبل از انتخابات رونمایی خواهد کرد.

 

معامله قرن، طرحی به پیشنهاد دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی و حمایت عربستان، برای پایان منازعه «اسرائیل» با فلسطین و مقدمه‌ای برای عادی‌سازی روابط عربی اسرائیلی است. در این طرح و مذاکرات بعدی، مسئله آوارگان با «وطن جایگزین» در خارج از فلسطین اشغالی حل و «حق بازگشت» آوارگان فلسطینی به کشورشان برای همیشه لغو می‌شود.

 

همچنین بر اساس طرح مذکور، دولت فلسطین در نوار غزه و صرفا در مناطق الف و ب و بخش‌هایی از منطقه ج کرانه باختری تشکیل و وضعیت نهایی قدس و بازگشت آوارگان به مذاکرات بعدی موکول می‌شود و در گام آخر، مذکرات «صلح» میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی به رهبری عربستان سعودی آغاز می‌شود.

مقامات فلسطینی به شدت با این طرح مخالف هستند و تأکید کرده‌اند که اجازه اجرایی شدن آن را نخواهند داد.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار