اسامی ۷ غایب و متاخر جلسه علنی امروز مجلس-راهبرد معاصر
حاجی میرزایی رئیس دفتر رئیس جمهور شد عارف؛ معاون اول دولت چهاردهم چه سوابقی دارد؟ واکنش عارف به انتصاب خود به عنوان معاون اولی دولت پزشکیان معاون اول رئیس جمهور در دولت چهاردهم مشخص شد دفتر رئیس‌جمهور تحویل پزشکیان شد پزشکیان در مراسم تنفیذ: قول می‌دهیم راهی جز انصاف و عدالت نپوییم ارائه آمار انتخابات ریاست جمهوری توسط وزیر کشور در مراسم تنفیذ مراسم تنفیذ رئیس‌جمهور منتخب/ رهبر انقلاب: با روحیهٔ جهادی می‌شود کوه‌های مشکل را از جا کَند حضور مقامات لشکری و کشوری در مراسم تنفیذ رئیس‌جمهور منتخب اعمال حکمرانی در نظام جمهوری اسلامی نیازمند اذن ولی‌فقیه است واکنش محسن رضایی به تهدیدات صهیونیست‌ها علیه حزب‌الله لبنان مراسم تنفیذ رئیس‌جمهور منتخب توسط رهبر انقلاب تا دقایقی دیگر آغاز می‌شود آخرین اقدامات شورای راهبری انتخاب وزرای دولت چهاردهم آغاز به کار رسمی دولت چهاردهم؛ امروز پس از تنفیذ توسط رهبر انقلاب مخبر: برای پشتیبانی از دولت جدید آمادگی داریم

اسامی ۷ غایب و متاخر جلسه علنی امروز مجلس

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در ابتدای جلسه علنی امروز اسامی غایبان و متاخران این جلسه را قرائت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن دهنوی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در ابتدای جلسه علنی امروز(سه‌شنبه 24 مرداد ماه) اسامی غایبان و متاخران این جلسه را به شرح ذیل قرائت کرد:

- الهام آزاد
- احد آزادی خواه
- روح الله ایزدخواه
- علی بابایی
- محمد سبزی
- فاطمه مقصودی
- حسن نوروزی


به گزارش تسنیم، در مفاد 86 تا 89 آیین نامه داخلی مجلس به موضوع تاخیر و غیبت نمایندگان اشاره شده که بر اساس ماده 86 آیین‌نامه داخلی مجلس نماینده‌ای که بیش از یکصد ساعت متوالى یا دویست و پنجاه ساعت غیرمتوالى از اوقات رسمى جلسات مجلس و کمیسیون را بدون عذر موجه در یک‌ سال غیبت نماید، مستعفى شناخته خواهد شد. همچنین نماینده‌ای که به علت ناتوانى جسمى و یا بیمارى بیش از چهار ماه در یک سال غیبت موجه داشته باشد بنا به درخواست سى نفر از نمایندگان و تصویب دوسوم نمایندگان حاضر مبنى بر عجز وى از ایفاى وظایف نمایندگى، سمت نمایندگى خود را از دست می‌دهد.
تبصره 1- تا یک هفته پس از اعلام رسمى مستعفى شناخته شدن نماینده، در صورتى که خود وى یا نماینده دیگرى به غیرموجه بودن غیبت اعتراض کند و آن را تسلیم هیأت رئیسه نماید، این اعتراض در اولین فرصت در مجلس مطرح می‌شود و پس از صحبت حداکثر دو مخالف و دو موافق (هریک به مدت پانزده دقیقه) در صورتى که مجلس به موجه بودن غیبت نماینده مورد بحث رأى داد، غیبت موجه شناخته خواهد شد.


یک نفر از هیأت رئیسه به عنوان موافق و نماینده مورد بحث به عنوان مخالف براى صحبت، حق تقدم خواهند داشت.
تبصره 2- در صورتى که نماینده مستعفى شناخته شده به غیرموجه بودن غیبت خود اعتراض کرده باشد ولى در موقع طرح نتواند و یا نخواهد در مجلس حضور یابد، می‌تواند لایحه دفاعیه خود را براى طرح در مجلس حداکثر تا موقع طرح، تحویل مجلس نماید. در‌ این‌ صورت این لایحه با حق تقدم در فرصت مقرر براى صحبت مخالفین توسط یکى از دبیران قرائت خواهد شد. مدت قرائت لایحه حداکثر نیم ساعت خواهد بود.


همچنین بر اساس ماده 87 این آیین‌نامه به غیبت و تأخیر غیرموجه حقوق تعلق نمی‌گیرد.


طبق ماده 88 نیز محاسبه ساعات غیبت در کمیسیونها با رؤساى کمیسیونها و در جلسات رسمى مجلس با هیأت رئیسه می‌باشد و در هر دو صورت، اعلان رسمى غیبت با هیأت رئیسه مجلس خواهد بود. هیأت رئیسه موظف است غیبت و تأخیر غیرموجه نمایندگان در کمیسیونها را هر ماه به اطلاع نمایندگان برساند.


در ماده 89- آمده است که غیبت، تأخیر غیرموجه نمایندگان پیش از پایان جلسه مجلس اعلان و درصورت مذاکرات مجلس ثبت خواهد شد.


-تبصره: غیبت غیرموجه از دو جلسه کمیسیون در حکم غیبت از یک جلسه رسمى مجلس می‌باشد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده