پرونده انحراف وزارت صمت از دستورالعمل خودرو به نهاد‌های نظارتی ارسال شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی ۷۱هزار و ۵۳۶ تومان شد جزییات پیش فروش بلیط قطار اربعین جزئیات بخشودگی جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث ۱۴۰۴ قیمت جدید طلا و سکه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴ / سکه ۲.۵ میلیون سقوط کرد وزیر نیرو: هیچ واحد صنعتی به دلیل کمبود برق تعطیل نمی‌شود بنیاد مسکن: برآورد اولیه خسارات حمله اسرائیل بین ۳ تا ۴ همت بود خبر جدید درباره وصول چک‌های بانکی قیمت جدید طلا و سکه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ / کف قیمتی سکه شکسته شد قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ / دلار یک کانال سقوط کرد جزئیات احکام مالیاتی بسته حمایتی دولت / تمدید برخی مواعد مالیاتی با ابلاغیه رئیس‌جمهور؛ پرداخت تسهیلات تکلیفی تا پایان تیر تمدید شد حقوق کارگران دو برابر شد + جدول واریز یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی حساب برای این دهک‌ها خبر مهم درباره کالابرگ / نحوه اعتراض به دهک‌بندی و ارائه درخواست بازبینی

فهرست ۱۲ استان صدرنشین در میزان خرید گندم

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: رنبه اول تا پنجم خرید تضمینی گندم به تربیت به استان های خوزستان، فارس، کردستان، کرمانشاه و آذربایجان غربی می رسد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید سعید راد، معاون وزیر جهاد کشاورزی مقدار خرید گندم از ابتدای سال جاری را ۹ میلیون و ۶۶۶ هزار تُن اعلام کرد و گفت: این میزان گندم در قالب یک میلیون و ۸۸۲ هزار محموله از ۶۷۳ هزار کشاورز خریداری شده است.

وی با اشاره به اینکه ارزش کل گندم‌های خریداری شده تا این تاریخ بیش از ۱۴۵ هزار میلیارد تومان بوده است، گفت: مطالبات کشاورزان ۱۰ استان بین ۷۰ تا ۹۵ درصد و مطالبات کشاورزان ۷ استان دیگر نیز بین ۵۰ تا ۶۹ درصد پرداخت شده است.

راد با بیان اینکه پیگیری پرداخت مطالبات گندم کاران بدون وقفه در جریان است، تصریح کرد: خرید تضمینی گندم از کشاورزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۴۱ درصد و نسبت به سال ۱۴۰۰ (بیش از دو برابر) ۱۱۵ درصد افزایش داشته است.

وی با اعلام اینکه استان‌های خوزستان با خرید یک میلیون و ۷۲۰ هزار تُن و فارس با خرید یک میلیون تُن گندم در رتبه‌های اول و دوم و استان‌های کردستان با خرید ۹۸۷ هزار تُن و کرمانشاه با خرید ۷۸۶ هزار تُن گندم در رتبه‌های سوم و چهارم قرار دارند، گفت: ۴۶ و نیم درصد از کل گندم کشور در این ۴ استان خریداری شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه بعد از این ۴ استان به ترتیب استان‌های آذربایجان غربی با خرید ۵۷۰ هزار تُن، گلستان با خرید ۵۵۵ هزار تُن و لرستان با خرید ۴۶۶ هزار تُن گندم قرار دارند، خاطرنشان کرد: در هر یک از ۵ استانِ همدان، خراسان رضوی، زنجان، آذربایجان شرقی و ایلام نیز بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تُن گندم خریداری شده است./مهر

ارسال نظر