هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

تهدید ترامپ برای انتشار ۱۰۰ صفحه سند درباره تخلف در انتخابات

تهدید ترامپ برای انتشار ۱۰۰ صفحه سند درباره تخلف در انتخابات رییس جمهور سابق آمریکا گفته یک سند ۱۰۰ صفحه‌ای از تخلف در انتخابات ریاست جمهوری در ایالت جورجیا منتشر خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 16
کد خبر: ۱۹۹۸۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، لیز هرینگتون، دستار و مشاور دونالد ترامپ، رییس جمهور سابق آمریکا وی را در جمع آوری یک سند ۱۰۰ صفحه‌ای درباره ادعای تقلب او در ایالت جورجیا در انتخبات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ کمک کرده است.

 

به گزارش نیویورک تایمز، مشاوران ترامپ ساعتی پس از آن که دادگاه جورجیا وی را به اشاعه اکاذیب درباره انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ متهم کرد در صفحه‌های اجتماعی مدارکی را منتشر کردند که نشان می‌داد اسنادی در اثبات ادعای خود در زمینه تقلب در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ دارند.

 

ترامپ پستی در شبکه اجتماعی خود گفت دوشنبه هفته آینده در نشستی خبری با حضور هوادارنش سندی ۱۰۰ صفحه‌ای در اثبات ادعایش در مورد تقلب گسترده در انتخابات ریاست جمهوری در ایالت جورجیا را منتشر خواهد کرد.

 

وی در صفحه اجتماعی خود مدعی شده این اسناد آن قدر قوی هستند که پس از انتشار آن‌ها تمامی اتهامات علیه او و دستیارانش برداشته خواهد شد.

 

به گفته یک منبع آگاه این استاد چند هفته‌ای می‌شود که در حال جمع آوری است و شامل اطلاعاتی درباره تقلب‌های گسترده ناهنجاری‌های سیاسی در زمان انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ است.

 

روز گذشته دادگاه ایالت جورجیا آمریکا کیفرخواست جدیدی علیه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق این کشور در خصوص پرونده «تلاش برای بی‌اعتبارکردن نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ در این ایالت» صادر کرد.

 

در کیفرخواست ۹۸ صفحه‌ای، ترامپ به ۱۳ اتهام از جمله «تحریک برای شکستن سوگند یک مقام دولتی»، «توطئه برای اظهارات نادرست» و «نقض قوانین ایالتی در مورد مبارزه با فساد و باج‌گیری» متهم شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار