رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

امیر دادرس: دشمن از توسعه روابط ایران با سوریه و عراق هراس دارد

امیر دادرس: دشمن از توسعه روابط ایران با سوریه و عراق هراس دارد جانشین فرمانده کل ارتش با بیان اینکه ما با عراق و سوریه هم‌پیمانیِ راهبردی داریم، گفت: امروز مردم هر سه کشور ارتباطی تنگاتنگی با همدیگر دارند و دشمن از توسعه روابط ایران با سوریه و عراق هراس دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 16
کد خبر: ۱۹۹۸۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ محمدحسین دادرس جانشین فرمانده کل ارتش صبح امروز (چهارشنبه) در اولین گردهمایی مسئولان کمیسیون نگهداری از اسرای عراقی در دوران دفاع مقدس با عنوان «میهمانان ناخوانده» که در مجموعه فرهنگی رفاهی مروارید دژبان برگزار شد، اظهار داشت: هشت سال درگیر جنگ تحمیلی بودیم و پس از آن یک مأموریت خطیر متوجه شما عزیزان شد که چگونه با اسرای عراقی برخورد و رفتار کنید.

 

وی ادامه داد: امروز درگیر جنگ دیگری هستیم که رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در فرمایشات خود از آن با عنوان هجمه فرهنگی یاد کرده‌اند.

 

جانشین فرمانده کل ارتش عنوان کرد: امروزه با ابزار پیشرفته فناورانه فضای مجازی مواجه هستیم که توانسته محیط را به گونه‌ای اشغال کند که بر فکر، هدف‌گذاری و نتیجه‌گیری ما تأثیر مستقیم و عمیقی داشته باشد.

 

وی افزود: این مسأله به گونه‌ای در کشورمان جاری است که در عین حال ما متولیان خاص و کسانی که برای این امر تجهیز شده باشند و مدون و برنامه‌ریزی شده به مسأله بپردازند، نداریم؛ در نتیجه به دلیل اینکه توجه اساسی در این زمینه صورت نگرفته، امروز جامعه به سراغ فرهنگی می‌رود که فرهنگ دشمنان است.

 

امیر دادرس گفت: شما عزیزان این رسالت را در سال‌های گذشته به خوبی انجام داده‌اید؛ در آن سال که رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) درباره هجمه فرهنگی هشدار داده بودند و در پی آن، مبحث آتش به اختیار و جهاد تبیین را بیان فرمودند. یک سلسله برنامه‌ریزی برای اینکه در این جبهه، ما جامعه را از دست ندهیم، صورت گرفت و شما بنیانگذاران حرکتی بودید که امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از آن بهره می‌برَد.

 

جانشین فرمانده کل ارتش بیان کرد: شما عزیزان همان‌طوری که به ظاهر وظیفه داشتید، غذای اسیران را به موقع تامین کنید و به‌طور منظم از آن‌ها نگهداری کنید، وظیفه فرهنگ‌سازی نیز داشتید که به آن‌ها آموخت که ارزش‌های جامعه اسلامی ایران و مسلمانان عراق مشترک است و این مسأله را به آن‌ها یادآوری کرد که مشترکات جامعه ایرانی و عراقی وسیع و عمیق است.

 

امیر دادرس عنوان کرد: شما عزیزان به گونه‌ای عمل کردید که دنباله فرهنگی ما را می‌توان امروز در عراق و سوریه مشاهده کرد و ما با این کشور‌ها هم‌پیمانیِ راهبردی داریم. امروز مردم هر سه کشور ارتباطی تنگاتنگی با همدیگر دارند و دشمن از توسعه روابط ایران با سوریه و عراق هراس دارد.

 

بنابراین گزارش، گردهمایی مسئولان کمیسیون نگهداری از اسرای عراقی در دوران دفاع مقدس با هدف بررسی تحلیلی نحوه نگهداری اسرای عراقی در اردوگاه‌های ویژه نگهداری اسرای جنگی در ایران اسلامی، برگزار شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار