پایان ۷ هفته‌ متوالی افزایش قیمت نفت-راهبرد معاصر
سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد آخرین قیمت ارز توافقی نیما/ دلار حواله ۶۲هزار و ۷۳۲ تومان شد

پایان ۷ هفته‌ متوالی افزایش قیمت نفت

به نظر می‌رسد، متوسط قیمت نفت در این هفته به علت نگرانی در مورد اقتصاد چین و افزایش نرخ بهره آمریکا، کاهش یابد و رشته 7 هفته متوالی افزایش قیمت نفت پاره شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 18
کد خبر: ۲۰۰۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال نگرانی در مورد رشد کند اقتصادی چین و احتمال افزایش نرخ بهره آمریکا که اثر کمی عرضه در بازار را کم کرده‌ است، قیمت نفت در مبادلات امروز بازارهای نفتی کاهش یافت و به نظر می‌رسد با این شرایط رشته 7 هفته متوالی افزایش متوسط قیمت نفت پاره شود.

 

هر بشکه نفت برنت با 27 سنت کاهش 83.85 دلار فروخته شد و هر بشکه نفت خام آمریکا با 15 سنت افزایش 80.24 دلار معامله شد.

 

7 هفته متوالی افزایش متوسط قیمت، طولانی‌ترین دوره افزایشی برای هر دو شاخص نفتی در سال جاری میلادی بود.

 

نفت برنت حدود 18 درصد و نفت خام آمریکا حدود 20 درصد در این 7 هفته منتهی به 11 ماه آگوست، رشد قیمت ثبت کرد اما هر دو شاخص در این هفته بیش از 3 درصد کاهش قیمت داشتند.

 

بانک مرکزی آمریکا در بحبوحه آمارهای اقتصادی قوی‌تر از انتظار این کشور، بر روی مهار تورم متمرکز شده است و این امر مانع از افزایش بیشتر قیمت نفت می‌شود.

 

وزارت کار آمریکا روز پنج‌شنبه اعلام کرد، تعداد آمریکایی‌هایی که هفته گذشته درخواست جدید برای مزیت‌های بیکاری پر کرده‌اند، کاهش یافته و این شرایط بانک مرکزی آمریکا را به ادامه سیاست‌های سختگیرانه‌اش ترغیب می‌کند.

 

آمارهای اقتصادی دیگر آمریکا نظیر میزان خرده‌فروشی نیز نشان از این دارد که بانک مرکزی این کشور احتمالا به افزایش نرخ بهره ادامه خواهد داد.

 

سرمایه‌گذاران نگرانند که بالا ماندن نرخ بهره، مانع رشد اقتصادی و کاهش تقاضا برای نفت شود.

 

نگرانی دیگر بازار نفت در مورد اقتصاد چین است که اخیرا آمارهای نه چندان خوبی از دومین مصرف‌کننده نفت جهان منتشر شده است.

 

به گفته تحلیلگران، البته کاهش تولید اوپک پلاس، افزایش تقاضا بیشتر به خاطر سفرهای تابستانی و بهبود فعالیت‌های صنعتی در آمریکا مانع از کاهش بیشتر قیمت‌ها شده و تقویت‌کننده قیمت‌ها هم بوده است و حتی می‌تواند در روزهای آتی باعث افزایش قیمت‌ها شود.

 

تحلیلگران بانک ای‌ان‌زد در یادداشتی امروز نوشتند، تولید نفت آمریکا تاحدی کاهش تولید اوپک پلاس را جبران کرد اما کاهش تعداد دکل‌های فعال نفت و گاز آمریکا به این معناست که چنین تقویت قیمتی می‌تواند کوتاه‌مدت باشد.

 

آمارهایی که این هفته منتشر شد، نشان داد، ذخایر نفت آمریکا به علت افزایش صادرات و فعالیت‌های پالایشگاهی نزدیک به 6 میلیون بشکه در هفته گذشته کاهش یافته است./ فارس

ارسال نظر