رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

پایان ۷ هفته‌ متوالی افزایش قیمت نفت

به نظر می‌رسد، متوسط قیمت نفت در این هفته به علت نگرانی در مورد اقتصاد چین و افزایش نرخ بهره آمریکا، کاهش یابد و رشته 7 هفته متوالی افزایش قیمت نفت پاره شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 18
کد خبر: ۲۰۰۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال نگرانی در مورد رشد کند اقتصادی چین و احتمال افزایش نرخ بهره آمریکا که اثر کمی عرضه در بازار را کم کرده‌ است، قیمت نفت در مبادلات امروز بازارهای نفتی کاهش یافت و به نظر می‌رسد با این شرایط رشته 7 هفته متوالی افزایش متوسط قیمت نفت پاره شود.

 

هر بشکه نفت برنت با 27 سنت کاهش 83.85 دلار فروخته شد و هر بشکه نفت خام آمریکا با 15 سنت افزایش 80.24 دلار معامله شد.

 

7 هفته متوالی افزایش متوسط قیمت، طولانی‌ترین دوره افزایشی برای هر دو شاخص نفتی در سال جاری میلادی بود.

 

نفت برنت حدود 18 درصد و نفت خام آمریکا حدود 20 درصد در این 7 هفته منتهی به 11 ماه آگوست، رشد قیمت ثبت کرد اما هر دو شاخص در این هفته بیش از 3 درصد کاهش قیمت داشتند.

 

بانک مرکزی آمریکا در بحبوحه آمارهای اقتصادی قوی‌تر از انتظار این کشور، بر روی مهار تورم متمرکز شده است و این امر مانع از افزایش بیشتر قیمت نفت می‌شود.

 

وزارت کار آمریکا روز پنج‌شنبه اعلام کرد، تعداد آمریکایی‌هایی که هفته گذشته درخواست جدید برای مزیت‌های بیکاری پر کرده‌اند، کاهش یافته و این شرایط بانک مرکزی آمریکا را به ادامه سیاست‌های سختگیرانه‌اش ترغیب می‌کند.

 

آمارهای اقتصادی دیگر آمریکا نظیر میزان خرده‌فروشی نیز نشان از این دارد که بانک مرکزی این کشور احتمالا به افزایش نرخ بهره ادامه خواهد داد.

 

سرمایه‌گذاران نگرانند که بالا ماندن نرخ بهره، مانع رشد اقتصادی و کاهش تقاضا برای نفت شود.

 

نگرانی دیگر بازار نفت در مورد اقتصاد چین است که اخیرا آمارهای نه چندان خوبی از دومین مصرف‌کننده نفت جهان منتشر شده است.

 

به گفته تحلیلگران، البته کاهش تولید اوپک پلاس، افزایش تقاضا بیشتر به خاطر سفرهای تابستانی و بهبود فعالیت‌های صنعتی در آمریکا مانع از کاهش بیشتر قیمت‌ها شده و تقویت‌کننده قیمت‌ها هم بوده است و حتی می‌تواند در روزهای آتی باعث افزایش قیمت‌ها شود.

 

تحلیلگران بانک ای‌ان‌زد در یادداشتی امروز نوشتند، تولید نفت آمریکا تاحدی کاهش تولید اوپک پلاس را جبران کرد اما کاهش تعداد دکل‌های فعال نفت و گاز آمریکا به این معناست که چنین تقویت قیمتی می‌تواند کوتاه‌مدت باشد.

 

آمارهایی که این هفته منتشر شد، نشان داد، ذخایر نفت آمریکا به علت افزایش صادرات و فعالیت‌های پالایشگاهی نزدیک به 6 میلیون بشکه در هفته گذشته کاهش یافته است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار