جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

حضور پهپاد‌ها برای تأمین امنیت زائران اربعین حسینی

حضور پهپاد‌ها برای تأمین امنیت زائران اربعین حسینی الحشد الشعبی اعلام کرد که برای اولین بار از پهپاد‌ها جهت تأمین امنیت زائران در نزدیکی مرز ایران استفاده می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 20
کد خبر: ۲۰۰۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «صادق الحسینی» فرمانده عملیات الحشد الشعبی در استان دیالی امروز (یکشنبه) از حضور پهپاد‌ها برای تأمین امنیت زائران اربعین حسینی خبر داد.

به نوشته وبگاه خبری بغداد الیوم، او گفت که مرحله اول تأمین امنیت زیارت اربعین آغاز شده است و همه بخش‌های الحشدالشعبی در نزدیکی مرز «المنذریه» (مرز مهران) مستقر شده‌اند تا امنیت زوار ایرانی و دیگر زائران را تأمین کنند.

به گفته این فرمانده الحشد الشعبی، علاوه بر پرواز پهپاد‌ها در آسمان منطقه، نیرو‌های زمینی نیز در به پایش منطقه می‌پردازند و نیرو‌های الحشد الشعبی تا پایان هفته به بالاترین میزان آماده‌باش خود، همزمان با افزایش ورود زائران می‌رسند.

استان دیالی مشرف به استان‌های ایلام و کرمانشاه در ایران است که بخش عمده زائران اربعین از طریق این استان راهی کربلا می‌شوند. چندی پیش «عبدالامیر الشمری» وزیر کشور عراق گفته بود که بیش از ۴۰ هزار نیرو در این استان برای تأمین امنیت زوار مستقر شده‌اند.

«محمد التمیمی» یکی از فرماندهان نیرو‌های الحشد الشعبی نیز در تاریخی ۲۴ مرداد از ورود اولین کاروان زائران ایرانی به خاک عراق خبر داده بود. سخنگوی فرماندهی عملیات کربلا نیز از کنترل کامل مرز‌های اداری و مناطق صحرایی استان کربلا برای تامین امنیت زائران مراسم اربعین امام حسین (ع) خبر داده است.

در این میان به گفته «سید کمال هادیانفر» رئیس پلیس راهور فراجا، پیش‌بینی می‌شود که امسال بیش از چهار میلیون زائر برای حضور در اربعین امام حسین (ع) راهی کربلای معلی شوند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار