ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

اتهام زنی وزارت دفاع جمهوری آذربایجان علیه ارمنستان

اتهام زنی وزارت دفاع جمهوری آذربایجان علیه ارمنستان وزارت دفاع جمهوری آذربایجان یگان‌های مرزی ارمنستان را به تیراندازی به مواضع خود متهم کرد و از انجام اقدام متقابل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۰ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 21
کد خبر: ۲۰۰۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع جمهوری آذربایجان یکشنبه شب ارمنستان را به تیراندازی به مواضع خود متهم کرد.

به گزارش خبرگزاری «آذرنیوز» وزارت دفاع جمهوری آذربایجان مدعی شد که یگان‌های نیرو‌های مسلح ارمنستان با استفاده ازسلاح‌های سبک مواضع ارتش آذربایجان مستقر در مسیر شهرک «گالاکند» را هدف قرار دادند. این وزارتخانه اعلام کرد که یگان‌های ارتش جمهوری آذربایجان اقدامات تلافی جویانه انجام دادند.

این دو کشور واقع در قفقاز جنوبی هنوز به صلح پایدار نرسیده‌اند و تلاش‌های دیپماتیک با وساطت روسیه و برخی کشور‌های دیگر تاکنون به نتیجه ملموسی نرسیده است. این دو کشور تاکنون دو بار با هم جنگیده‌اند و به ویژه در جنگ دوم قره باغ غیرنظامیان بسیاری از هر دو طرف کشته شدند. یکی از مهمترین مشکلات باقیمانده میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان پس از جنگ، گذرگاه لاچین است که جمهوری آذربایجان آن را مسدود کرده و یا ایست بازرسی شدید در آن اعمال می‌کند. این مسیر مهم منطقه قره‌باغ را به ارمنستان متصل می‌کند.

در تحولی دیگر، «آنی بادالیان» سخنگوی وزارت امور خارجه ارمنستان روز یکشنبه مدعی شد که جمهوری آذربایجان اجازه نمی‌دهد جسد یک دختر ساکن ارمنستان به بخش ارمنی نشین قره باغ کوهستانی منتقل شود. «هلن» ساکن قره باغ کوهستانی بود و در ارمنستان تحصیل می‌کرد. او پنج روز پیش در تصادف رانندگی جان باخت. جمهوری آذربایجان از بازگرداندن جسد وی به قره باغ برای خاکسپاری خودداری می‌کند.

سخنگوی وزارت خارجه ارمنستان از پیگیری این مسئله به صلیب سرخ جهانی خبر داده است. جمهوری آذربایجان تاکنون در این زمینه واکنشی نشان نداده است.

در تحولی دیگر، وزارت دفاع جمهوری آذربایجان مدعی شد که یگان‌های مسلح ارمنستان با استفاده از آمبولانس در حال تقویت مواضع رزمی خود در مسیر «خانکندی» هستند. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار