وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

ارمنستان ادعای اختلال در سامانه «جی‌پی‌اس» هواپیمای غیرنظامی را رد کرد

مقامات بخش ارامنه نشین قره باغ ادعای جمهوری آذربایجان در زمینه مختل کردن سامانه ناوبری هواپیمای غیرنظامی که عازم باکو بود، را رد کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 21
کد خبر: ۲۰۰۶۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقامات بخش ارامنه نشین قره باغ ادعای جمهوری آذربایجان در زمینه مختل کردن سامانه جی‌پی‌اس یک هواپیمای غیرنظامی که به باکو پرواز می‌کرد، را رد کردند.

به گزارش خبرگزاری «آرمنا پرس» در بیانیه‌ای که روز دوشنبه منتشر شد، مقامات قره باغ گفتند اتهامات باکو ساختگی است و واقعیت ندارد. علاوه بر این، مسیر هوایی فضولی-باکو خارج از حریم هوایی قره باغ کوهستانی است.

جمهوری آذربایجان روز شنبه مدعی شد که ارمنستان با استفاده از آمبولانس‌ها، حمل و نقل نظامی غیرقانونی در منطقه قره باغ انجام می‌دهد.

در بیانیه وزارت دفاع جمهوری آذربایجان آمده است که یگان‌های مسلح ارمنستان با استفاده از آمبولانس در حال تقویت مواضع رزمی خود در مسیر «خانکندی» هستند.

باکو مدعی شده ارمنستان با انتقال دستگاه‌های جنگال تهدیدی جدی برای ایمنی پرواز هواپیما‌های غیرنظامی در حال عبور از حریم هوایی جمهوری آذربایجان ایجاد می‌کند.

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان مدعی شده که روز سه شنبه از ساعت ۱۰:۱۵ تا ۱۰:۲۳ به وقت محلی یک فروند هواپیمای مسافربری «ای آر تی-۴۵» شرکت هواپیمایی آذربایجان که پروازی از فضولی - باکو انجام می‌داد، بر اثر تداخل رادیویی با سامانه‌های ناوبری ماهواره‌ای جی پی اس قطع شد.

وزارت دفاع قره باغ کوهستانی اعلام کرد که جمهوری آذربایجان با انتشار چنین اظهارات نادرستی می‌خواهد توجه جامعه جهانی را از فاجعه انسانی رو به وخامت ناشی از محاصره غیرقانونی مسیر «لاچین» منحرف کند.

جمهوری آذربایجان به طور مداوم زیرساخت‌های غیرنظامی در قره باغ کوهستانی را در طول جنگ ۲۰۲۰ و پس از آن با مسدود کردن کریدور لاچین، هدف قرار داده است.

این دو کشور واقع در قفقاز جنوبی هنوز به صلح پایدار نرسیده‌اند و تلاش‌های دیپماتیک با وساطت روسیه و برخی کشور‌های دیگر تاکنون به نتیجه ملموسی نرسیده است. این دو کشور تاکنون دو بار باهم جنگیده‌اند و به ویژه در جنگ دوم قره باغ غیرنظامیان بسیاری از هر دو طرف کشته شدند. یکی از مهمترین مشکلات باقیمانده میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان پس از جنگ، گذرگاه لاچین است که جمهوری آذربایجان آن را مسدود کرده و یا ایست بازرسی شدید در آن اعمال می‌کند. این مسیر مهم منطقه قره‌باغ را به ارمنستان متصل می‌کند. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار