سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

وزیر کشور: فشارهای آمریکا موجب توقف ساخت خط لوله صلح شد

احمد وحیدی گفت: ظاهرا فشارهایی از سوی آمریکا بر دولت پاکستان تحمیل شده است و مانع از انتفاع مردم شریف پاکستان از مزیت بزرگ خط لوله صلح بهره‌مند شوند بنابراین خط لوله صلح به خاطر فشارهای آمریکا محقق نشد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۱۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور در مورد توقف خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان گفت: اصل ماجرا مربوط به دولت پاکستان است؛ این خط لوله به خط صلح معروف است، ما برای پیشبرد این پروژه کاملا آمادگی داریم، طرف مقابل هم باید آمادگی لازم را داشته باشد.

وی با بیان اینکه تکمیل این خط لوله حتما به نفع پاکستان است افزود: ظاهرا فشارهایی از سوی آمریکا بر دولت پاکستان تحمیل شده است و مانع از انتفاع مردم شریف پاکستان از مزیت بزرگ خط لوله صلح بهره مند شوند که این امر به خاطر فشارهای آمریکا محقق نشد. براساس گزارشات، آمریکا آنها را تحت فشار قرار داده است.

وزیر کشور تصریح کرد: صبحت های زیادی برای رفع این مساله شده است و کارهایی که ما باید انجام می دادیم صورت گرفته است، از طرفی به نفع دولت و ملت پاکستان است که از خط صلح و گاز ایران استفاده کنند اما متاسفانه این فشارها باعث شد مردم پاکستان از این مزیت بهره‌ای نبرند.

ایده احداث خط لوله صلح در سال ۱۹۹۰ مطرح و قرار شد این خط لوله گاز ایران را به پاکستان و هندوستان منتقل کند که پیام‌آور صلح و دوستی در شبه قاره باشد. بر اساس توافق اولیه، قرار بود این خط لوله ۲۷۰۰ کیلومتری، گاز صادراتی ایران را از مسیر پاکستان به هند منتقل کند./فارس

ارسال نظر