پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

وزیر کشور: فشارهای آمریکا موجب توقف ساخت خط لوله صلح شد

احمد وحیدی گفت: ظاهرا فشارهایی از سوی آمریکا بر دولت پاکستان تحمیل شده است و مانع از انتفاع مردم شریف پاکستان از مزیت بزرگ خط لوله صلح بهره‌مند شوند بنابراین خط لوله صلح به خاطر فشارهای آمریکا محقق نشد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۱۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور در مورد توقف خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان گفت: اصل ماجرا مربوط به دولت پاکستان است؛ این خط لوله به خط صلح معروف است، ما برای پیشبرد این پروژه کاملا آمادگی داریم، طرف مقابل هم باید آمادگی لازم را داشته باشد.

وی با بیان اینکه تکمیل این خط لوله حتما به نفع پاکستان است افزود: ظاهرا فشارهایی از سوی آمریکا بر دولت پاکستان تحمیل شده است و مانع از انتفاع مردم شریف پاکستان از مزیت بزرگ خط لوله صلح بهره مند شوند که این امر به خاطر فشارهای آمریکا محقق نشد. براساس گزارشات، آمریکا آنها را تحت فشار قرار داده است.

وزیر کشور تصریح کرد: صبحت های زیادی برای رفع این مساله شده است و کارهایی که ما باید انجام می دادیم صورت گرفته است، از طرفی به نفع دولت و ملت پاکستان است که از خط صلح و گاز ایران استفاده کنند اما متاسفانه این فشارها باعث شد مردم پاکستان از این مزیت بهره‌ای نبرند.

ایده احداث خط لوله صلح در سال ۱۹۹۰ مطرح و قرار شد این خط لوله گاز ایران را به پاکستان و هندوستان منتقل کند که پیام‌آور صلح و دوستی در شبه قاره باشد. بر اساس توافق اولیه، قرار بود این خط لوله ۲۷۰۰ کیلومتری، گاز صادراتی ایران را از مسیر پاکستان به هند منتقل کند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده