فرزند آیت‌الله طالقانی درگذشت + عکس واکنش سخنگوی دولت به ادعا‌ها و شایعات درباره تغییرات کابینه قالیباف قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را ابلاغ کرد تشییع پیکر مطهر ۲ شهید بسیجی در زابل ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد رهبر انقلاب: در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است پیام پزشکیان به سران و مردم کشور‌های اسلامی توییت معنادار صفحه رهبر انقلاب به زبان اوکراینی + عکس شهادت ۲ مامور راهنمایی و رانندگی در ریگان پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر آیت‌الله نوری همدانی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است سردار تنگسیری: شناورهایمان توقیف شود شناورهایشان را توقیف می‌کنیم معاون وزیر کشور: با تجمعات غیرقانونی مخالفیم؛ چه از سوی مخالفان دولت، چه طرفداران آن

رزمایش جنگ الکترونیک ارتش از فردا آغاز می‌شود

رزمایش مشترک جنگ الکترونیک «سپر حافظان ولایت 1402» با شرکت نیروهای چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران از فردا در منطقه وسیعی از مرکز کشور برگزار می شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 24
کد خبر: ۲۰۱۱۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده رزمایش مشترک جنگ الکترونیک «سپر حافظان ولایت 1402»، گفت: این رزمایش از فردا با شرکت نیروهای چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه وسیعی از مرکز کشور برگزار می‌شود.

 

وی افزود: با توجه به اهمیت جنگ الکترونیک در نبردهای امروز و نقش مؤثری که در جنگ‌های آینده دارد، توجه ویژه به فناوری‌های جنگ الکترونیک و تربیت و آموزش نیروی انسانی متعهد و متخصص در این حوزه طی سال‌های گذشته در دستورکار ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته است.

 

دریادار سیاری، گفت: ما امروز در حوزه جنگال پیشرفت شایان توجهی در طراحی و تولید تجهیزات مورد نیاز خود با اتکا به دانش تخصصی و توانمندی‌های داخلی داشته‌ایم و زیرساخت‌ها و آموزش‌های مناسبی داریم و برای مقابله با تهدیدات امروز و پیش‌بینی مقابله با تهدیدات آینده در این حوزه پیچیده و حساس به نتایج مطلوبی رسیده‌ایم که لازم است برخی از این دستاوردها در میدان نبرد محک زده و مورد آزمایش قرار داده شود.

 

معاون هماهنگ‌کننده ارتش، با تقدیر از وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان‌های خودکفایی ارتش در نیروهای چهارگانه در طراحی و تولید تجهیزات جنگ الکترونیک، افزود: افزایش مهارت‌های تخصصی و انتقال تجربیات به نیروهای جوان و تمرین سناریوهای مختلف رزمی در این حوزه از جمله اهداف برگزاری این رزمایش است.

 

وی خاطرنشان کرد: حدود یکصد و سی تمرین تخصصی آفندی و پدافندی در حوزه جنگ الکترونیک در این رزمایش پیش‌بینی شده که در لحظه و به صورت برخط توسط قرارگاه راهکنشی ذوالفقار ارتش هدایت و توسط قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

 

دریادار سیاری همچنین تصریح کرد: رزمایش جنگ الکترونیک سپر حافظان ولایت 1402 ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور نیروهای زمینی، پدافند، هوایی و دریایی از فردا با انواع مختلف سامانه های جنگالی، راداری، پهپادی، سایبری، فضایی، جنگنده‌ها و پرنده‌های باسرنشین و بدون سرنشین، ریزپرنده‌ها و سایر سامانه‌های ثابت، سیار، زمین‌پایه و هواپایه مرتبط با جنگ الکترونیک برگزار خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده