وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

افزایش ۲۶ درصدی حقوق معلمان

افزایش ۲۶ درصدی حقوق معلمان وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اجرای طرح رتبه‌بندی در دولت سیزدهم گفت: با اجرای این طرح، همکاران مشمول با افزایش حداقل ۲۶ درصدی در حقوق دریافتی مواجه شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 25
کد خبر: ۲۰۱۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضامراد صحرایی در سخنرانی پیش از خطبه‌های امروز نماز جمعه کرمانشاه پیوستن ایران به گروه بریکس را معلول مشی دولت سیزدهم، مبتنی بر اعتلای حق ملت با رویکرد عزتمندانه دانست و اظهار داشت: حذف دلار از بازار‌های جهانی، از اهداف مهم این گروه بزرگ اقتصادی است که زمینه ساز افول تدریجی آمریکا و محقق شدن شعار والای انقلاب اسلامی ایران است.

وی گفت: مردمی بودن و همسایه محوری، از دیگر اصول کاری دولت سیزدهم است که رشد اقتصادی، نگاه به داخل، مهار سرعت رشد تورم، آزادسازی پول‌های بلوکه شده ایران در سایر کشورها، فروش ۱.۵ میلیون بشکه‌ای و تولید بیش از سه میلیون بشکه‌ای نفت و به حداقل رساندن قطعی برق در تابستان گرم جاری، برخی از دستاورد‌های آن است.

صحرایی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را محور فعالیت نظام تعلیم و تربیت عنوان کرد و گفت: اثرات این فعل بزرگ در آینده نمود بیشتری خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه سندی همچون ۲۰۳۰ را در کنار این سند قرار دادیم که امروز نتیجه آن را در خیابان‌ها می‌بینیم افزود: سند تحول بنیادین مبتنی بر قران و اسلام است و با بازگشت به این سند به نوعی شاهد شکوفایی استعداد‌های دانش‌آموزان خواهیم بود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در حوزه پرورشی اقداماتی انجام شده که در یک دهه اخیر بی سابقه است گفت: با اجرایی شدن قانون رتبه‌بندی معلمان، حداقل ۲۶ درصد به حقوق هر همکار مشمول اضافه شده، سال گذشته ۲۴۰ هزار معلم حداقل حقوق را دریافت می‌کردند، اما امروز حتی یک معلم کف حقوق و کمتر از ۱۰ میلیون تومان دریافت نمی‌کند.

صحرایی با بیان اینکه رتبه بندی اصلاح شده و آیین نامه جدید با کمک معلمان بسیار بهتر خواهد بود افزود: ۴۲.۵ هزار میلیارد تومان برای طرح رتبه‌بندی هزینه شده است.

گردش مالی ۷۵ هزار میلیارد تومانی مافیای کنکور در کشور

صحرایی آغاز مبارزه با غول و مافیای کنکور، حسب فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را از اقدامات مثبت این وزارتخانه دانست و عنوان کرد: غول کنکور نظام تعلیم و تربیت ما را به نابودی می‌کشاند و گفته می‌شود گردش مالی مافیای کنکور نزدیک به ۷۵ هزار میلیارد تومان است و کسی جرئت مبارزه نداشت، اما حذف تدریجی کنکور در مجلس تصویب شد.

وی با اشاره به افزایش تأثیر معدل دوره متوسطه در پذیرش دانشگاه گفت: افزایش تاثیر معدل در رتبه داوطلبان، سبب بازگشت دانش آموزان به مفاد کتاب درسی و برقراری عدالت آموزشی می‌شود، زیرا در عین حال که بسیاری از دانش‌آموزان وابسته به کتاب‌های غیردرسی و کنکوری شده‌اند برخی دانش‌آموزان مناطق محروم به این امکانات دسترسی ندارند.

صحرایی با بیان اینکه امتحانات نهایی بر مبنای کتب درسی و با ۴۰ درصد تأثیر معدل در کنکور برگزار شد افزود: نزدیک به ۲۳ میلیون برگه سؤال نهایی تصحیح شد و اموزش و پرورش نشان داد قدرت اجرایی بالایی دارد و تأثیر معدل در سال بعد به ۵۰ درصد و در سال‌های بعد بیشتر از آن می‌رسد و دانش‌آموزان که از مدرسه فراری بودند به مدرسه برگشتند.

وی معلم را معماران آینده کشور نامید و عنوان کرد: تربیت معلم، از با اهمیت‌ترین وظایف حاکمیت است و در این راستا، ظرفیت دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه‌های تربیت دبیر را افزایش خواهیم داد و این در حالی است که در دوره‌ای تحویل معلم را به جای تربیت معلم قرار دادیم.

صحرایی گفت: ظرفیت تربیت معلم امسال ۲۰ درصد و در سال‌های آینده نیز ۲۰ درصد خواهد بود و سالانه ۴۰ هزار دانشجو معلم از فرزندان ملت وارد دانشگاه‌های تربیت معلم خواهند شد.

وزیر آموزش و پرورش احیای معاونت پرورشی را از دیگر اقدامات مهم دولت سیزدهم در حوزه تعلیم و تربیت دانسته و تاکید کرد: تاثیر این اقدام، تزریق خودباوری و امید به جامعه است.

افتتاح ۲۰۰۰ پروژه عمرانی در هفته دولت

وی با اشاره به اینکه امسال ۲۰۰۰ پروژه عمرانی از جمله ۱۰ هزار کلاس درس در هفته دولت تحویل می‌شود گفت: با کمک نهاد‌های دلسوز توانستیم ۲۰۰۰ مدرسه را در یکسال بسازیم.

صحرایی جذب ۵۰ هزار دانشجوی بورسیه، تولید علم نافع و بهره برداری از ۲۰۰۰ مدرسه را از دیگر برنامه‌های وزارت خانه‌های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری دانست و گفت: بی شک تحول در کشور، از مسیر تحول در آموزش و پرورش می‌گذرد. /روزنو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده