اعلام تغییرات حقوق فرهنگیان با اعمال رتبه بندی-راهبرد معاصر

اعلام تغییرات حقوق فرهنگیان با اعمال رتبه بندی

وزیر آموزش و پرورش جزئیات افزایش ۲۶ درصدی حقوق معلمان با رتبه بندی را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 27
کد خبر: ۲۰۱۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ صحرایی، وزیر آموزش و پرورش گفت: هم اکنون ۲۶ درصد حقوق معلمان از محل قانون رتبه‌بندی پرداخت می‌شود.

رضامراد صحرایی در دیدار با فرهنگیان لرستان در اردوگاه آیت‌الله کمالوند، به جذب ۷۵ هزار معلم جدید در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: این معلمان تربیت شده دانشگاه فرهنگیان هستند و تلاش بر این است که تا چند سال آینده شاهد بازگشت آنان به همان مدارسی باشیم که در کودکی در آن‌ها درس خوانده‌اند.

وی افزود: یکی از مطالبات فرهنگیان اجرای طرح رتبه‌بندی بود که برای اجرای آن ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده بود، اما دولت سیزدهم این طرح را با ۴۰۰ هزار میلیارد ریال و در کمترین زمان ممکن اجرایی کرد و هم اکنون ۲۶ درصد حقوق معلمان از محل قانون رتبه‌بندی پرداخت می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۲۴۰ هزار معلم پایین‌ترین رقم حقوق را دریافت می‌کردند، عنوان کرد: امسال با درایت دولت سیزدهم، معلمی با دریافت رقم حقوق پایین نداریم، همچنین دریافت فوق العاده ویژه و تحول در برنامه آموزشی مدارس در این دولت رقم خورد و نیاز است دولت بازتاب کاری که برای معلمان انجام داده را ببیند تا انرژی بگیرد.

صحرایی اضافه کرد: پس از کرونا و بازگشایی مدارس، دانش‌آموزان از فضای مجازی دور شده و مهد‌های کودک به نظام آموزش و پرورش وارد شد، همچنین پنج هزار مدرسه در مسیر تحول تعیین شده و آموزش بیش از یکصد هزار معلم برای رقم زدن این تحول پیش بینی شده است.

وی با اشاره به ایجاد سازمان توتک (سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک) با هشت میلیون مخاطب، بیان کرد: اصلاح کتاب‌های درسی نیز در این دولت انجام شده و در یک سال اخیر ۴۰ کتاب درسی تولید و ۱۵۳ میلیون جلد کتاب با یارانه ۹۲ درصدی نیز چاپ شده است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در نگاه دولت سیزدهم شرافتی بالاتر از معلمی وجود ندارد، افزود: کاهش جمعیت دانش‌آموزی ناشی از کاهش جمعیت، تعطیلی دانشگاه تربیت معلم و بازنشستگی پیش از موعد معلمان اشتباهاتی بود که در سال‌های گذشته رخ داد.

صحرایی ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان در سال ۹۰ تاسیس و قرار بر این بود استخدام از طریق این دانشگاه صورت گیرد، اما تا سال ۱۴۰۰، ۵۰۴ هزار نفر وارد سیستم تعلیم و تربیت شدند و در این راستا دولت سیزدهم به دنبال اصلاح این مسیر است.

وی با بیان اینکه در دولت‌های قبلی سیاست آموزش و پرورش تقویت مدارس غیردولتی بود، عنوان کرد: این امر باعث شد ۱۵ درصد دانش آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل کنند و در مدارس دولتی نیز نظام طبقاتی راه‌اندازی شد و امروز تلاش بر این است به مدارس دولتی برگردیم و امکانات دولتی و سرانه‌ها به مدارس عادی بازگردد.

وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از صحبت‌های خودبا بیان اینکه مافیای کنکور در سال‌های ۹۴ و ۹۵ مصوبه قانون مجلس را شکست و دانش آموز به جای کتاب‌های درسی کتاب‌های کنکوری را خواندند یادآور شد: قانون ۴۰ درصد سوابق تحصیلی امتحانات متوسطه در کنکور تاثیرگذار خواهد بود.

صحرایی عنوان کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده تعداد دانش‌آموزانی که از مناطق محروم در دانشگاه‌های مطرح کشور پذیرش می‌شوند، افزایش خواهد یافت چرا که ۴۰ درصد نمره امتحانات نهایی آن‌ها در کنکور لحاظ خواهد شد.

وی با بیان اینکه آیین نامه تقویت مدارس دولتی در دستور کار است، افزود: دولت سیزدهم بیش از آنکه به تهران توجه داشته باشد به مناطق محروم و حاشیه‌ای اهتمام ویژه دارد.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه به جای کلنگ زنی‌های جدید اعتقاد به تکمیل پروژه‌های نیمه تمام داریم، تصریح کرد: ۲۰۰ میلیارد ریال به جای کلنگ زنی جدید به بهسازی اردوگاه آیت‌الله کمالوند اختصاص می‌یابد، زیرا اردوگاه‌ها در امر تربیت نقش بسزایی دارند. /روزنو

مطالب مرتبط
ارسال نظر