علی باقری عازم روسیه شد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

علی باقری عازم روسیه شد

سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران جهت شرکت در نشست کشور‌های عضو بریکس و دیدار و رایزنی با همتایان خود عازم روسیه شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 09
کد خبر: ۲۴۴۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی باقری‌کنی یکشنبه شب ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ به منظور شرکت در نشست وزیران امور خارجه کشور‌های عضو گروه بریکس تهران را به مقصد نیژنی نووگورود ترک کرد.

در نشست وزیران امور خارجه کشور‌های عضو گروه بریکس علاوه بر سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، دیپلمات‌های ارشد ۹ کشور دیگر عضو این گروه حضور خواهند داشت.

این نشست طی روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه ۱۰ و ۱۱ ژوئن (۲۱ و ۲۲ خرداد ۱۴۰۳) برگزار می‌شود.

روز اول این نشست (دوشنبه ۲۱ خرداد) ویژه وزیران امور خارجه کشور‌های عضو بریکس است.

همکاری در چارچوب بریکس و مسائل منطقه‌ای و جهانی عنوان جلسات روز نخست نشست وزیران خارجه اعلام شده است.

روز دوم (سه شنبه ۲۲ خرداد) نشست‌های با حضور وزرای امور خارجه کشور‌های عضو به علاوه کشور‌های علاقه‌مند به عضویت یا تقویت همکاری‌ها با گروه بریکس برگزار خواهد شد.

پیش‌بینی می‌شود که اجلاس نیژنی نووگورود علاوه بر نشست اصلی و جمعی به کانون رایزنی‌های دیپلماتیک میان وزیران امور خارجه کشور‌های عضو و دوست بریکس باشد؛ از این منظر، این اجلاس فرصت مناسبی برای رایزنی درباره تعامل و همکاری و چشم‌انداز گروه بریکس خواهد بود.

«بریکس» (BRICS) نام گروهی از کشور‌ها به رهبری قدرت‌های اقتصادی نوظهور است و عنوان اختصاری آن از حروف اول نام انگلیسی کشور‌های برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی ساخته شده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار