سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

اتهام‌زنی وزیر جنگ صهیونیستها علیه ایران و حزب‌الله در دیدار با گوترش

اتهام‌زنی وزیر جنگ صهیونیستها علیه ایران و حزب‌الله در دیدار با گوترش «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم موقت صهیونیستی در دیدار با دبیر کل سازمان ملل در مقر این سازمان در نیویورک، به بدگویی و رایزنی علیه ایران و حزب الله لبنان پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 29
کد خبر: ۲۰۱۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه لابی‌های رژیم موقت صهیونیستی علیه ایران و حزب الله لبنان، وزیر جنگ رژیم از فرصت دیدار با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل برای پیشبرد مواضع تل‌آویو ضد ایران و جبهه مقاومت استفاده کرد.

 

منابع رسانه‌ای رژیم صهیونیستی خبر دادند، یوآو گالانت وزیر جنگ و «گیلعاد اردان» نماینده این رژیم در سازمان ملل روز دوشنبه (دیروز) با حضور در مقر سازمان ملل با دبیرکال این سازمان دیدار کردند.

 

به گزارش روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در دیدار با گوترش علیه ایران و حزب الله لبنان موضع گرفت و مدعی اقدامات تحریک آمیز در مرز شمالی فلسطین اشغالی (مرز لبنان و رژیم صهیونیستی) توسط آنها شد.

 

یوآو گالانت بدون اشاره به ادامه اقدامات تحریک آمیز رژیم صهیونیستی و اشغالگری اراضی لبنان توسط این رژیم خطاب به گوترش اعلام کرد که سازمان ملل باید علیه تشدید تنش احتمالی در مرز شمالی اسرائیل توسط ایران و حزب الله اقدام کند.

 

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای اتهام زدن به حزب الله لبنان، نصب چادرهای حزب الله در مزارع اشغالی شبعا را نمونه‌ای از اقدامات تحریک آمیز خواند در حالی که این منطقه‌ خاک لبنان است که رژیم موقت آن را اشغال کرده است.

 

این مقام ارشد کابینه بنیامین نتانیاهو در دیدار با گوترش بر ضرورت مداخله سازمان ملل از طریق تقویت «یونیفل» (نیروی حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان) به منظور جلوگیری از تشدید تنش‌ها در منطقه تاکید کرد.

 

مقام ارشد تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب آسیا علیه برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران موضع گرفت و همچنین ادعاهایی علیه «تهدید ناشی از نفوذ ایران در غزه، کرانه باختری، لبنان» مطرح کرد.

 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی جزئیات بیشتری درباره رایزنی‌های وزیر جنگ این رژیم علیه ایران و محور مقاومت در دیدار با گوترش اشاره نکردند.

 

درخواست این مقام صهیونیست از دبیرکل سازمان ملل برای تقویت یونیفل در شرایطی مطرح شده که سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان دوشنبه شب (دیشب) در یک سخنرانی درباره این نیرو هشدار داد

 

دبیرکل حزب الله لبنان تصریح کرد: «آمریکایی‌ها می‌خواهند یونیفل را در لبنان تبدیل به جاسوسان اسرائیلی کنند. ما به خاطر مواضع سیاسی رسمی هم مجبوریم که این وضعیت را تحمیل کنیم؛ زیرا برخی حضور یونیفل را منفعتی برای لبنان می‌دانند»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار