پزشکیان: حل چالش کم‌آبی نیازمند تغییر نگرش است معاون عملیات ارتش: امنیت حریم هوایی ایران تامین شد قالیباف: مأموریت رهبر انقلاب به همه ما حفظ اتحاد ملی است وزیر کشور: امنیت قابل قبولی برقرار است/ مردم طی جنگ ۱۲ روزه کار خود را انجام دادند طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران اصلاح شد اقامه نماز و تشییع پیکر سرلشکر شهید غیب‌پرور در حرم شاهچراغ (ع) + عکس آغاز جلسه علنی/ بررسی تقاضای بررسی لایحه سازمان ملی مهاجرت طبق اصل ۸۵ تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند

تعطیلی پنج شنبه‌ها در انتظار ارائه لایحه اصلاح قانون خدمات کشوری در 3 ماه آینده

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به مراعا ماندن تعطیلی مراکز آموزشی و اداری در روزهای پنج‌شنبه غیر از تهران از سوی این کمیسیون گفت: به دلیل داشتن بار مالی برای دولت باید ظرف 3 ماه آینده لایحه اصلاح قانون خدمات کشوری از سوی قوه مجریه به قوه مقننه ارائه شود تا تکلیف روشن شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 25
کد خبر: ۲۰۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر ، رسول خضری عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح تعطیلی پنج‌شنبه‌های مراکز اداری و آموزشی گفت: این طرح خیلی پخته نبود و با آنکه یکی از همکاران این موضوع را تدوین کرده بود اما باید موضوع قانع‌ کننده باشد.

 

وی افزود:‌ چون تعطیلی مراکز اداری و آموزشی روز پنج‌شنبه به جز استان تهران در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است به همین دلیل باید بدانیم که این تصمیم‌گیری مربوط به دوایر دولتی است و اگر با دستگاه‌های دولتی و بخش‌های مختلف قوه مجریه مشورتی صورت نگیرد این موضوع می‌تواند مشکلاتی را ایجاد کند.

 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: بعد از بررسی طرح تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در کمیسیون اجتماعی مجلس به این نتیجه رسیدیم که دارای نواقص زیادی است و تصمیم گرفتیم این طرح مراعا مانده و قرار شد تا دولت لایحه‌ای برای اصلاح تبصره 3 ماده 87 قانون خدمات کشوری بیاورد تا دولت موارد مدنظرش را در اصلاحیه مذکور به مجلس پیشنهاد دهد.

 

خضری خاطرنشان کرد: شنبه و یکشنبه در خارج از کشور تعطیل است و در ایران هم روزهای پنج‌شنبه در تهران و جمعه در کل کشور تعطیل است و چون عمده‌ کارهای سیاسی و اقتصادی در تهران است عملاً با چهار روز تعطیلی مواجه هستیم که باید فکری عاجل در این مورد صورت گیرد.

 

وی گفت: باید کارشناسان خبره در این باره تصمیم‌گیری کرده و با اصلاحیه تبصره 3 ماده 87 قانون خدمات مدیریت کشوری وضعیت را به سمتی ببریم که مشکلات تلاقی 2 روز تعطیلی ایران با 2 روز تعطیلی خارج از کشور کمتر شود.

 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: چون تعطیلی روزهای پنج‌شنبه در کشور می‌تواند بار مالی برای دولت داشته باشد باید پیشنهاد آن از سوی قوه مجریه به قوه مقننه ظرف سه ماه به مجلس ارائه شود تا کمیسیون اجتماعی و صحن علنی مجلس در این باره تصمیم‌گیری کنند.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار