اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

تعطیلی پنج شنبه‌ها در انتظار ارائه لایحه اصلاح قانون خدمات کشوری در 3 ماه آینده

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به مراعا ماندن تعطیلی مراکز آموزشی و اداری در روزهای پنج‌شنبه غیر از تهران از سوی این کمیسیون گفت: به دلیل داشتن بار مالی برای دولت باید ظرف 3 ماه آینده لایحه اصلاح قانون خدمات کشوری از سوی قوه مجریه به قوه مقننه ارائه شود تا تکلیف روشن شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 25
کد خبر: ۲۰۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر ، رسول خضری عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح تعطیلی پنج‌شنبه‌های مراکز اداری و آموزشی گفت: این طرح خیلی پخته نبود و با آنکه یکی از همکاران این موضوع را تدوین کرده بود اما باید موضوع قانع‌ کننده باشد.

 

وی افزود:‌ چون تعطیلی مراکز اداری و آموزشی روز پنج‌شنبه به جز استان تهران در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است به همین دلیل باید بدانیم که این تصمیم‌گیری مربوط به دوایر دولتی است و اگر با دستگاه‌های دولتی و بخش‌های مختلف قوه مجریه مشورتی صورت نگیرد این موضوع می‌تواند مشکلاتی را ایجاد کند.

 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: بعد از بررسی طرح تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در کمیسیون اجتماعی مجلس به این نتیجه رسیدیم که دارای نواقص زیادی است و تصمیم گرفتیم این طرح مراعا مانده و قرار شد تا دولت لایحه‌ای برای اصلاح تبصره 3 ماده 87 قانون خدمات کشوری بیاورد تا دولت موارد مدنظرش را در اصلاحیه مذکور به مجلس پیشنهاد دهد.

 

خضری خاطرنشان کرد: شنبه و یکشنبه در خارج از کشور تعطیل است و در ایران هم روزهای پنج‌شنبه در تهران و جمعه در کل کشور تعطیل است و چون عمده‌ کارهای سیاسی و اقتصادی در تهران است عملاً با چهار روز تعطیلی مواجه هستیم که باید فکری عاجل در این مورد صورت گیرد.

 

وی گفت: باید کارشناسان خبره در این باره تصمیم‌گیری کرده و با اصلاحیه تبصره 3 ماده 87 قانون خدمات مدیریت کشوری وضعیت را به سمتی ببریم که مشکلات تلاقی 2 روز تعطیلی ایران با 2 روز تعطیلی خارج از کشور کمتر شود.

 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: چون تعطیلی روزهای پنج‌شنبه در کشور می‌تواند بار مالی برای دولت داشته باشد باید پیشنهاد آن از سوی قوه مجریه به قوه مقننه ظرف سه ماه به مجلس ارائه شود تا کمیسیون اجتماعی و صحن علنی مجلس در این باره تصمیم‌گیری کنند.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار