چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه

گوترش: چشم‌اندازی برای پایان درگیری در اوکراین وجود ندارد

گوترش: چشم‌اندازی برای پایان درگیری در اوکراین وجود ندارد دبیر کل سازمان ملل متحد روز جمعه گفت که چشم‌اندازی برای پایان درگیری‌ها در اوکراین وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 09
کد خبر: ۲۰۳۲۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد روز جمعه گفت که چشم‌اندازی برای اتمام درگیری‌ها در اوکراین وجود ندارد.

 

گوترش گفت در شرایطی که مسکو و کی‌یف به دنبال دستیابی به اهدافشان از طریق زور هستند امیدی برای رسیدن به راه حل صلح‌آمیز برای پایان دادن به درگیری‌ها در اوکراین در آینده نزدیک وجود ندارد.

 

دبیر کل سازمان ملل متحد در یک نشست خبری پیش از آغاز نشست گروه ۲۰ در دهلی‌نو گفت: «من خوش‌بین نیستیم که در آینده نزدیک یک راهکار صلح‌امیز داشته باشیم. فکر می‌کنم دو طرف هنوز تصمیمشان بر ادامه دادن درگیری‌ها است.»

 

وبگاه شبکه خبری راشاتودی نوشته اوکراین در ماه‌های گذشته در راستای تلاش برای شکستن خطوط دفاعی روسیه ۶۶ هزار نیرو و ۷۶۰۰ تجهیزات سنگین نظامی را به کار گرفته است.

 

با آنکه گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از آن هستند که حامیان غربی کی‌یف ضد حمله اوکراین را شکست‌خورده می‌پندارند ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین کماکان اصرار دارد که ارتش او می‌تواند مناطق تصرف‌شده را از روسیه پس بگیرد.

 

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

 

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده است.

 

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی» خود خوانده است.

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار