گوترش: چشم‌اندازی برای پایان درگیری در اوکراین وجود ندارد-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

گوترش: چشم‌اندازی برای پایان درگیری در اوکراین وجود ندارد

دبیر کل سازمان ملل متحد روز جمعه گفت که چشم‌اندازی برای پایان درگیری‌ها در اوکراین وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 09
کد خبر: ۲۰۳۲۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد روز جمعه گفت که چشم‌اندازی برای اتمام درگیری‌ها در اوکراین وجود ندارد.

 

گوترش گفت در شرایطی که مسکو و کی‌یف به دنبال دستیابی به اهدافشان از طریق زور هستند امیدی برای رسیدن به راه حل صلح‌آمیز برای پایان دادن به درگیری‌ها در اوکراین در آینده نزدیک وجود ندارد.

 

دبیر کل سازمان ملل متحد در یک نشست خبری پیش از آغاز نشست گروه ۲۰ در دهلی‌نو گفت: «من خوش‌بین نیستیم که در آینده نزدیک یک راهکار صلح‌امیز داشته باشیم. فکر می‌کنم دو طرف هنوز تصمیمشان بر ادامه دادن درگیری‌ها است.»

 

وبگاه شبکه خبری راشاتودی نوشته اوکراین در ماه‌های گذشته در راستای تلاش برای شکستن خطوط دفاعی روسیه ۶۶ هزار نیرو و ۷۶۰۰ تجهیزات سنگین نظامی را به کار گرفته است.

 

با آنکه گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از آن هستند که حامیان غربی کی‌یف ضد حمله اوکراین را شکست‌خورده می‌پندارند ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین کماکان اصرار دارد که ارتش او می‌تواند مناطق تصرف‌شده را از روسیه پس بگیرد.

 

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

 

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده است.

 

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی» خود خوانده است.

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده