فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی امروز واریز می‌شود دولت مصوبه کالابرگ ۶۰ میلیون ایرانی را ابلاغ کرد
رضا رحمانی:

۱۱۰۰۰۰۰ نفر در پیش‌فروش خودروها ثبت‌نام کرده‌اند

وزیر صنعت، معدن و تجارت در دیدار با دبیرکل و اعضای هیات اجرایی خانه کارگر اظهار داشت که یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر برای پیش‌فروش خودروها ثبت‌نام کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 26
کد خبر: ۲۰۳۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، اوضاع در وزارت صنعت، معدن و تجارت خوب نیست، روزانه شاهد تخلف‌های متعددی در این وزارتخانه و زیر مجموعه‌های آن هستیم. ورود سختگیرانه دستگاه قضائی در ماه‌های اخیر موجب تشدید فشارها بر این وزارتخانه جهت پیشگیری از هرگونه تخلف و رانتی شده است، با این حال رحمانی وزیر مربوطه مدعی است که تمامی تلاشش را برای ممانعت از هرگونه تخلفی بکاربسته و می‌گوید هیچ کدام از مدیران بازداشتی، منصوب او نبوده‌اند.

 

به گزارش ایلنا، صبح امروز، دبیرکل و اعضای هیات اجرایی خانه کارگر به مناسبت هفته دولت با رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت دیدار و گفت‌وگو کردند.

 

رحمانی در این دیدار با اشاره به مشکلاتی که امروز در صنعت خودروسازی وجود دارد، گفت: در سه حوزه فولاد، پتروشیمی و خودرو با اتخاذ تدابیر دقیق و درست در ماه‌های گذشته تلاش شده تا مشکلات این بخش‌ها به حداقل برسد.

 

رحمانی با اشاره به بازداشت برخی مدیران صنعت خودرو طی روزهای اخیر بیان داشت: هیچ یک از افراد بازداشت شده مدیران منصوب به بنده نبوده‌اند اما ما تلاش داریم تا ابتکار عمل را از دلالان سلب کنیم.

 

رحمانی گفت: شروع اقدامات اصلاحی در ماه‌های گذشته باعث شده تا منافع عده زیادی از دلالان و رانت‌خواران به خطر بیفتد.

 

وزیر صمت با اشاره به اینکه به تنهایی ۴۰ درصد GDP کشور در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت است، گفت: ما تخلفات را به طور جدی رصد، شناسایی و با آن برخورد می‌کنیم.

 

رحمانی با بیان اینکه یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر برای پیش‌فروش خودروها ثبت‌نام کرده‌اند و حدود ۲۴ هزار میلیارد تومان در قالب پیش‌فروش از مردم اخذ وجه کرده‌اند، گفت: بنده اجازه نداده‌ام خودروها به قیمت روز در اختیار مشتریان قرار بگیرد بلکه مطابق آنچه در مفاد قرارداد هنگام ثبت‌نام صورت گرفته، خودروها به مشتریان واگذار می‌شود.

 

وی با اشاره به برخی تحرکات برای برهم ریختن فضای کشور گفت: برخی سایت‌ها که از بیرون کشور مدیریت می‌شوند، با ساختن برخی هشتگ‌ها به دنبال ایجاد التهاب در بازار خودرو و ایجاد یک رشته اعتراضات در کشور بودند.

 

رحمانی افزود: این سایت‌ها قیمت‌ها را به صورت صوری بالا می‌بردند و بدون اینکه برخی از آنها حتی یک دستگاه خودرو در اختیار داشته باشند، به دنبال به هم ریختن فضای بازار بودند.

 

وزیر صمت تصریح کرد: از زمانی که من به وزارت صمت آمدم هر روز شاهد برگزاری تجمعات اعتراضی در برابر وزارتخانه از سوی خریداران خودرو بوده‌ام که این موضوع اکنون تا حد زیادی کنترل شده است.

ارسال نظر