ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

بیرانوند به رونالدو رسید

شماره یک پرسپولیس هرچند کاری سختی برای بازگشت به تمرینات سنگین و حضور مقابل رونالدو و النصر دارد، اما به نظر می‌رسد هیچ چیز غیرممکنی هم در این مسیر وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 10
کد خبر: ۲۰۳۴۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا بیرانوند دروازه‌بان شماره یک و ملی‌پوش پرسپولیس که در دقایق ابتدایی دیدار مقابل بلغارستان دچار مصدومیت کشیدگی شد و از زمین تعویض شد، شانس کمی برای بازی مقابل النصر پیش رو دارد اما نمی‌خواهد درصدهای کم باقی مانده برای حضور در این جدال تاریخی را از دست بدهد.

 

گلر پرسپولیس که با اعلام کادرپزشکی بین دو تا سه هفته باید دور از میادین کار را دنبال کند، نمی‌خواهد دومین تقابل خود با کریس رونالدو را به سادگی از دست بدهد و بر همین اساس طی روزهای اخیر و در بازگشت دوباره به ایران، تمرینات و برنامه آماده‌سازی فشرده‌ای را پشت سر گذاشته است.

 

بیرانوند که نظرات کادرپزشکی را در خصوص مراحل بازسازی و آمادگی بازگشت را دنبال می‌کند، این روزها طی ساعات فشرده زیر تمرینات آماده‌سازی کار را دنبال می‌کند. شماره یک پرسپولیس در آخرین اقدام خود برای بازگشت زودهنگام به تمرینات این تیم و شانس رسیدن به بازی با النصر اکنون زیر نظر پزشک و دستگاه‌های فیزیوتراپی و … کار را دنبال می‌کند. شماره یک سرخ‌ها در آخرین اقدام خود زیر نظر کادرپزشکی کار با دستگاه بازسازی بافت و عضله را دنبال می‌کند.

 

او حدود یک هفته دیگر فرصت دارد تا شرایط بازگشت به تمرین و مهیا شدن برای جدال با النصر را برای خود شکل دهد و به همین منظور از تمامی دقایق برای رسیدن به شرایط لازم بهره می‌برد و به دستگاه‌های پزشکی متوسل شده و باید دید این موضوع باعث خواهد شد تا بیرانوند بتواند سورپرایز یحیی گل‌محمدی برای جدال النصر و هم‌تیمی‌های کریس رونالدو لقب گیرد یا خیر./ ورزش سه 

ارسال نظر