رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

بازداشت کارمند پارلمان انگلیس به ظن جاسوسی برای چین

بازداشت کارمند پارلمان انگلیس به ظن جاسوسی برای چین رسانه‌های انگلیسی از بازداشت یک کارمند پارلمان این کشور به ظن جاسوسی برای دولت چین خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه ساندی تایمز گزارش داد که یک محقق که برای مجلس عوام کار میکردده و همچنین یک نفر دوم در ماه مارس به ظن جاسوسی برای دولت چین مورد بازداشت قرار گرفته اند.

 

طبق گزارش ساندی تایمز، این محقق بر روی موضوعات مربوط به سیاست بین الملل کار می‌کرده و با چندین نماینده ارشد حزب محافظه کار ارتباط نزدیکی داشته و به اطلاعات حساس طبقه بندی شده نیز دسترسی داشته است.

 

گفته می‌شود که تماس‌های این فرد شامل «تام توگندهات» وزیر امنیت داخلی انگلیس و «آلیسیا کرنز»، رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان نیز بوده است.


پلیس متروپلیتن انگلیس در بیانیه‌ای مختصر تایید کرده که یک مرد 30 ساله در آکسفوردشایر و نفر دوم در ادینبورگ تحت قانون اسرار محرمانه بازداشت شده‌اند. پلیس انگلیس همچنین گفته که اقامت مسکونی هر دو نفر و همچنین یک آدرس دیگر در شرق لندن تحت تفتیش و بازرسی قرار گرفته است.

 

درحال حاضر هر دو مظنون به جاسوسی با قرار وثیقه تا ماه اکتبر آزاد هستند.

 

این گزارش در حالیست که آمریکا و انگلیس اخیرا اعلام کردند که به دنبال احیای شبکه جاسوسان خود در چین هستند.

 

ویلیام برنز رئیس سازمان سیا طی سخنرانی در اندیشکده امنیتی «اَسپِن» گفته بود: «سرویس اطلاعاتی [سیا] در سال‌های اخیر بسیار سخت کار کرده تا شبکه ماموران در چین را، که توسط افسران ضد جاسوسی محلی به‌شدت آسیب دیده بود، احیا کند و در این زمینه پیشرفت‌هایی داشته است»./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار