آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

لهستان: تا ۲۰۲۶ به قدرتمندترین نیروی زمینی در اروپا تبدیل می‌شویم

وزیر دفاع لهستان روز دوشنبه گفت که این کشور تا سال ۲۰۲۶ به قدرتمندترین نیروی زمینی در اروپا تبدیل خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۶۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ماریوس بلاسزاک» وزیر دفاع لهستان روز دوشنبه گفت که این کشور تا سال ۲۰۲۶، به قدرتمند‌ترین نیروی زمینی در اروپا تبدیل می‌شود.

وی که این سخنان را در جریان یک کنفرانس خبری مطرح می‌کرد، گفت: «طی دو سال، ارتش لهستان دارای قدرتمندترین نیروی زمینی خواهد بود و یکی از مهمترین عناصر نیروی زمینی، خمپاره اندازهاست».

بر اساس آمار‌های رسمی، پس از روسیه، قدرتمندترین ارتش‌ها در اروپا متعلق به انگلیس، فرانسه و ایتالیا است.

آژانس تسلیحاتی لهستان طی هفته جاری چارچوب توافقی را با دولت آمریکا امضا کرد که طی آن ۴۸۶ راکت انداز دوربُرد هایمارس به لهستان ارسال خواهد شد.

بلاسزاک گفت که ارتش لهستان تا سال ۲۰۲۶، ۵۰۰ راکت انداز هایمارس در قالب ۲۸ اسکاداران دریافت می‌کند و عملیات انتقال این راکت انداز‌ها از پایان سال ۲۰۲۵ آغاز خواهد شد.

وی در ادامه گفت که همگرایی راکت انداز‌های آمریکایی هایمارس با سامانه‌های لهستان طی دو سال آینده صورت خواهد گرفت.

پاییز گذشته نیز، وزارت دفاع لهستان قراردادی را با کره جنوبی امضا کرد که بر اساس آن، لهستان ۲۸۸ پرتابگر «چانمو» دریافت خواهد کرد. این راکت انداز خود کششی قادر است انواع راکت‌های هدایت شونده و غیر هدایت شونده را پرتاب کند.

همچنین لهستان پیشتر و طی سال جاری قراردادی ۱.۴ میلیارد دلاری با آمریکا برای خرید ۱۱۶ عدد تانک آبرامز M۱A۱ با آمریکا امضا کرده بود.

لهستان پیشتر قانونی را تصویب کرده بود که بر اساس آن، از سال ۲۰۲۳ به بعد، ۳ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را برای تقویت توان نظامی هزینه کند. برخی اعضای دولت این کشور گفته‌اند که این کشور در تلاش است تا این عدد را به ۴ درصد برساند. لهستان از سال ۱۹۹۹، به عضویت کامل پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در آمده است. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار