لهستان: تا ۲۰۲۶ به قدرتمندترین نیروی زمینی در اروپا تبدیل می‌شویم-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

لهستان: تا ۲۰۲۶ به قدرتمندترین نیروی زمینی در اروپا تبدیل می‌شویم

وزیر دفاع لهستان روز دوشنبه گفت که این کشور تا سال ۲۰۲۶ به قدرتمندترین نیروی زمینی در اروپا تبدیل خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۶۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ماریوس بلاسزاک» وزیر دفاع لهستان روز دوشنبه گفت که این کشور تا سال ۲۰۲۶، به قدرتمند‌ترین نیروی زمینی در اروپا تبدیل می‌شود.

وی که این سخنان را در جریان یک کنفرانس خبری مطرح می‌کرد، گفت: «طی دو سال، ارتش لهستان دارای قدرتمندترین نیروی زمینی خواهد بود و یکی از مهمترین عناصر نیروی زمینی، خمپاره اندازهاست».

بر اساس آمار‌های رسمی، پس از روسیه، قدرتمندترین ارتش‌ها در اروپا متعلق به انگلیس، فرانسه و ایتالیا است.

آژانس تسلیحاتی لهستان طی هفته جاری چارچوب توافقی را با دولت آمریکا امضا کرد که طی آن ۴۸۶ راکت انداز دوربُرد هایمارس به لهستان ارسال خواهد شد.

بلاسزاک گفت که ارتش لهستان تا سال ۲۰۲۶، ۵۰۰ راکت انداز هایمارس در قالب ۲۸ اسکاداران دریافت می‌کند و عملیات انتقال این راکت انداز‌ها از پایان سال ۲۰۲۵ آغاز خواهد شد.

وی در ادامه گفت که همگرایی راکت انداز‌های آمریکایی هایمارس با سامانه‌های لهستان طی دو سال آینده صورت خواهد گرفت.

پاییز گذشته نیز، وزارت دفاع لهستان قراردادی را با کره جنوبی امضا کرد که بر اساس آن، لهستان ۲۸۸ پرتابگر «چانمو» دریافت خواهد کرد. این راکت انداز خود کششی قادر است انواع راکت‌های هدایت شونده و غیر هدایت شونده را پرتاب کند.

همچنین لهستان پیشتر و طی سال جاری قراردادی ۱.۴ میلیارد دلاری با آمریکا برای خرید ۱۱۶ عدد تانک آبرامز M۱A۱ با آمریکا امضا کرده بود.

لهستان پیشتر قانونی را تصویب کرده بود که بر اساس آن، از سال ۲۰۲۳ به بعد، ۳ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را برای تقویت توان نظامی هزینه کند. برخی اعضای دولت این کشور گفته‌اند که این کشور در تلاش است تا این عدد را به ۴ درصد برساند. لهستان از سال ۱۹۹۹، به عضویت کامل پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در آمده است. / فارس

ارسال نظر