اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود

ادعا‌های واهی صدراعظم آلمان درباره ماهیت برنامه هسته‌ای ایران

صدراعظم آلمان با تکیه بر ادعا‌های واهی درباره ماهیت برنامه هسته‌ای ایران گفت که جلوگیری از «تولید اورانیوم در ایران که می‌تواند منجر به ساخت بمب اتم شود»، همچنان یک وظیفه مهم است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 12
کد خبر: ۲۰۳۸۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ اولاف شولتس، صدراعظم آلمان امروز (سه‌شنبه) در یک رویداد مذهبی در برلین خواهان مذاکرات جهانی جدید برای خلع سلاح هسته‌ای شد و تاکید کرد که نه تنها روسیه و آمریکا، بلکه چین نیز باید در این گفتگو‌ها مشارکت داشته باشند.

وی ادامه داد: آغاز دور جدیدی از کنترل تسلیحات در جهان بسیار حائز اهمیت خواهد بود و این در حالی است که چندین کشور دیگر نیز زرادخانه هسته‌ای ساخته‌اند.

شولتس با تکیه بر ادعا‌های بی‌اساس و نخ‌نما شده غرب علیه ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران افزود: جلوگیری از تولید اورانیومی در ایران که می‌تواند به تولید سلاح هسته‌ای کمک کند، کماکان یک وظیفه مهم باقی مانده است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که مقامات جمهوری اسلامی ایران بار‌ها بر ماهیت کاملاً صلح‌آمیز فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان تاکید کرده‌اند و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز تاکنون هیچ‌گاه وجود انحراف در برنامه و مواد هسته‌ای ایران را تائید نکرده است. این مقام ارشد آلمان همچنین تسلیحات هسته‌ای را یک تهدید وجودی علیه بشریت توصیف کرد.

به نوشته تلگراف، بر اساس گزارش موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم (SIPRI)، تعداد سلاح‌های هسته‌ای عملیاتی در سال ۲۰۲۲ با اجرای برنامه‌های بلندمدت نوسازی و توسعه نیرو توسط کشور‌های دارنده افزایش یافته است. / رویترز

ارسال نظر