اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است

ادعای جدید ترامپ درباره انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا

ادعای جدید ترامپ درباره انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در ادامه لاف‌زنی‌ها درباره بازگشت خود به کاخ سفید، مدعی شد عدم پیروزی‌اش در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴، پایان آمریکا خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 15
کد خبر: ۲۰۴۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ ترامپ در مصاحبه با رسانه‌های آمریکایی، انتخابات سال آینده را مهمترین انتخابات در تاریخ آمریکا توصیف کرده و مدعی شد اگر به‌عنوان رئیس جمهور بعدی انتخاب نشود، کشورش به آخر خط می‌رسد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی درباره ادعاهای خود توضیح داد: «اگر من در انتخابات پیروز نشوم، به نظرم کشور ما به پایان رسیده است. از نظر من، این مهمترین انتخابات است. زیرا در دوران ریاست جمهوری جو بایدن، آمریکا در حال حرکت به سمت جهنم است».

این تاجر و سیاستمدار آمریکایی در مورد اتهامات وارده به خودش نیز گفت: «از این بسیار مطمئن هستم که تأثیری در آراء من ندارند. من اصلاً اهمیتی به آن پرونده‌ها نمی‌دهم زیرا برای کشورم و برای مردم می‌جنگم».

طبق این گزارش، ترامپ در ادامه مدعی شد که در صورت پیروز شدن در انتخابات ۲۰۲۴، از اختیار عفو ریاست جمهوری برای مختومه کردن پرونده‌های کیفری خود استفاده نمی‌کند.

به نوشته اسپوتنیک، وی با ادعای اینکه هیچ کار اشتباهی مرتکب نشده، افزود:‌ «می‌توانستم خودم را عفو کنم. چنین فرصتی به من داده شده بود. می‌توانستم موقع رفتن از کاخ سفید، خودم را عفو کنم. اما با خودم گفتم این آخرین کاری است که حاضر به انجامش هستم زیرا اصلاً علاقه‌ای به فکر کردن به آن هم ندارم».

رئیس جمهور سابق آمریکا پیش از این نیز ادعا کرده بود که «جو بایدن» رئیس جمهور کنونی این کشور با کمک کردن به تشکیل پرونده‌های کیفری و آغاز محاکمه وی، به روسیه بهانه‌ای داد تا آمریکا را به سخره بگیرد. 

ترامپ هم‌اکنون در جریان چهار پرونده کیفری با ۹۱ مورد اتهام جرم مواجه است که به گفته خودش می‌تواند تا ۵۶۰ سال زندان برای او همراه داشته باشد./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار