واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

کاخ‌سفید از آمادگی چین برای برقراری کانال‌های ارتباطی نظامی خبر داد

سخنگوی کاخ سفید گفت که چین تمایل خود را برای برقراری مجدد کانال‌های ارتباطی نظامی با واشنگتن را ابراز داشته است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 18
کد خبر: ۲۰۴۳۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی کاخ سفید روز یکشنبه گفت که آمریکا چیزی برای اعلام درباره دیدار احتمالی رئیس جمهور چین و «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا ندارد.

 

وی که این سخنان را در جریان یک کنفرانس خبری مطرح می‌کرد گفت: «چین بر اساس برخی شاخص‌ها تمایل دارد تا کانال‌های ارتباطی نظامی با واشنگتن را دوباره برقرار کند».

 

سخنگوی کاخ سفید اضافه کرد: «جمهوری خلق چین پس از سفر سال گذشته "نانسی پلوسی" (رئیس وقت مجلس نمایندگان آمریکا) به تایوان بخش عمده‌ای از ارتباطات نظامی خود را به حالت تعلیق در آورد و اما آماده بازیابی برخی از این ارتباطان هستیم و شاهد نشانه‌های محدودی هستیم که آنها (چین) برای این موضوع آمادگی دارد اما بار دیگر اعلام می‌کنیم که این عملیات تدریجی خواهد بود».

 

پیشتر نیز کاخ سفید اعلام کرد، «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی دولت آمریکا با «وانگ یی»، وزیر امور خارجه چین در دو روز گذشته در کشور جزیره‌ای «مالت»، واقع در دریای مدیترانه در سمت جنوب اروپا، نشست‌هایی را داشته است.

 

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، آخرین دیداری که سالیوان با وانگ یی داشت، ماه مه گذشته در شهر وین برگزار شد.

 

کاخ سفید در بیانیه‌ای مذاکرات جیک سالیوان و وانگ یی در جزیره مالت را «مذاکراتی صریح، اساسی و سازنده» خواند و اعلام کرد، دو طرف «برای باز نگه داشتن خطوط ارتباطی» و «حفظ مسئولانه روابط» تلاش کردند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر