سازمان اطلاعات سپاه: شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی در داخل کشور متلاشی شد پزشکیان: مجلس در تصویب بودجه به فکر معیشت جامعه باشد/حق نداریم برای مردم قیافه بگیریم/هرکس نمی‌خواهد خدمت کند از دولت برود حضور پزشکیان در مجلس؛ بررسی عملکرد یکساله دولت در اجرای قانون برنامه هفتم توسعه تسلیت رهبر انقلاب به خانواده صابر کاظمی نماینده اردکان: طرح «اینترنت تخصصی» در برخی دانشگاه‌ها در حال اجراست روند قدرت یابی مریم رجوی در فرقه منافقین یارانه این سه دهک حذف می‌شود + فیلم پزشکیان سه‌شنبه به مجلس می‌رود خطیب‌زاده: ایران هرگز از دیپلماسی رویگردان نبوده است واکنش رئیس‌جمهور به نرخ بالای تورم: باید دولت را کوچک کنیم تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم طحان‌نظیف: داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان نیاز به استفعا ندارند کنایه عراقچی به سخنان نتانیاهو: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی است خطیب‌زاده: دادگاه نورنبرگ خاورمیانه برای محاکمه عاملان نسل‌کشی در فلسطین تشکیل شود قالیباف: کشورهای مسلمان در مقابل رژیم صهیونیستی از قدرت استفاده کنند ابوترابی: همه‌ی دستگاه‌ها هزینه‌ها را کاهش دهند/ لزوم اصلاح نظام بانکی

آیت الله رئیسی: در همکاری با هر مسئولی که روحیه فسادستیزی ندارد تجدیدنظر خواهیم کرد

رئیس جمهور گفت: قطعا اگر کسی روحیه فسادستیزی نداشته باشد و نسبت به وقوع فساد بی‌تفاوت باشد، در همکاری او با دولت تجدیدنظر صورت خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 16
کد خبر: ۲۰۴۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید ابراهیم رئیسی صبح امروز شنبه و در سالروز شهادت حضرت امام رضا علیه السلام، با حضور از پیش اعلام نشده در مرکز شبانه‌روزی مبارزه با مفاسد نهاد ریاست جمهوری، از سامانه 2777 این مرکز بازدید کرد و در جریان نحوه اخذ و پیگیری گزارشات مردمی در زمینه مبارزه فساد قرار گرفت.

 

رئیس جمهور طی سخنانی در جمع مدیران و کارشناسان این مرکز، حساسیت افکار عمومی در جامعه اسلامی را نسبت به وقوع کمترین فساد و مطالبه‌گری برای رفع آن، کاملا درست و بجا دانست و بیان اینکه مبارزه با فساد از اهداف محوری و اصلی دولت مردمی سیزدهم است، گفت: فسادستیزی پیمان نانوشته میان این دولت و مردم است، لذا اولین کسانی که باید در زمینه مبارزه با فساد پیشرو و پیش‌قدم باشند، دولتمردان هستند.

 

رئیسی با تاکید بر ضرورت و اهمیت پرهیز از عادی‌انگاری فساد در هر سطح و مقداری، اولین گام در ایجاد امیدواری میان مردم در زمینه مبارزه با فساد را داشتن گوش شنوا برای شنیدن گزارشات مردمی از سوی دولت دانست و تصریح کرد: اصلاح امور و ایجاد تحول در گرو سلامت نظام اداری کشور است و اگر نظام اداری ما عاری از فساد نباشد، اصلاح امور مردم نیز با اختلال مواجه خواهد شد.

 

رئیس جمهور در ادامه در تشریح اهداف راه‌اندازی مرکز شبانه‌روزی مبارزه با مفاسد در دولت مردمی، افزود: در گذشته، بعضا در مبارزه با فساد خط قرمزهایی وجود داشت و بعضی مسئولین می‌گفتند فلان شخص خط قرمز ما است و نباید به آن نزدیک شوید.

 

رئیسی اضافه کرد: شما دیدید که ما در قوه قضائیه این خط قرمزها را بهم زدیم و گفتیم خط قرمز ما منافع ملی است و با مفسد ولو در اندرونی افراد دارای مسئولیت و نفوذ باید برخورد شود و برخورد شد. در دولت هم مقرر کردیم اولا سرچشمه فساد کور شود، ثانیا اگر هم تخلف یا فسادی رخ داد، خود دولت در برخورد، پیشرو و پیش‌قدم باشد.

 

رئیس جمهور با اشاره به اینکه در معاونت مبارزه با مفاسد اقتصادی وزارت اطلاعات در این دو سال، موارد مهمی کشف و برخورد و عوامل آن به دستگاه قضایی معرفی شده‌اند، اظهار داشت: در دولت مردمی برای رویکردهای اصلی از جمله مبارزه با فساد، سازوکار مشارکت مردم دیده شده است و کار شما در این مرکز در واقع جلوه‌ای از مردمی‌سازی مبارزه با فساد است.

 

رئیسی در ادامه یکی از شروط اصلی خود در انتخاب اعضای دولت اعم از وزرا و استانداران را برخورداری آنها از روحیه فسادستیزی دانست و گفت: قطعا اگر کسی روحیه فسادستیزی نداشته باشد و نسبت به وقوع فساد بی‌تفاوت باشد، در همکاری او با دولت تجدیدنظر صورت خواهد گرفت.

 

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت مبارزه با فساد در هر سطحی، پیگیری مجدانه گزارشات را در موفقیت مبارزه با فساد مهم و ضروری دانست و گفت: اعلام مصادیق فساد در جامعه بدون برخورد یا بیان نتایج پیگیری، از اشکالات اساسی و آسیب‌های امر مبارزه با فساد است و موجب نا امیدی و بی‌اعتمادی مردم خواهد شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار