اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

رایزنی کره جنوبی برای آزادسازی ۶ میلیارد دلار ایران

رایزنی کره جنوبی برای آزادسازی ۶ میلیارد دلار ایران کره جنوبی اعلام کرد با همه طرف‌های درگیر در آزادسازی شش میلیارد دلار ایران در حال همکاری است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۶ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 18
کد خبر: ۲۰۴۴۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، کره جنوبی امروز دوشنبه اعلام کرد با همه طرف‌های درگیر در موضوع آزادسازی شش میلیارد دلار ایران در حال همکاری است که به محض رفع محدودیت انتقال، اجرای توافق تبادل زندانی بین ایران و آمریکا آغاز خواهد شد.

 

رویترز پیش‌تر به نقل از منابعی گزارش داد به محض آنکه مبالغ به قطر منتقل شود، انتظار می‌رود پنج شهروند آمریکایی زندانی در ایران تهران را به مقصد دوحه ترک کنند که از آنجا راهی آمریکا خواهند شد. در مقابل هم پنج ایرانی زندانی در آمریکا آزاد خواهند شد و می‌توانند به ایران بازگردند.

 

به گزارش «جروزالم پست» به نقل از رویترز، زمان دقیق انتقال وجه هنوز به طور عمومی اعلام نشده است. وزارت خارجه کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد: دولت ما از نزدیک با کشورهای درگیر از جمله ایالات متحده و ایران برای حل موضوع مبالغ مسدودشده در حال رایزنی بوده و در حال حاضر تلاش می‌کند از پیشرفت روان همه رویه‌ها اطمینان حاصل کند تا یک بار برای همیشه حل شود.

 

شبکه «صدای آمریکا» هم امروز در گزارشی اعلام کرد تبادل زندانیان بین جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا احتمالاً‌ به زودی انجام خواهد شد. پیش از این، وبگاه تحلیلی «بلومبرگ» به نقل از افراد مطلع مدعی شده بود که قرار است تبادل زندانی بین ایران و ایالات متحده تا دوشنبه انجام شود.

 

«جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید هفته گذشته به صدای آمریکا گفته بود دولت بایدن رئیس‌جمهور آمریکا امیدار است که انتقال زندانیان «در روزهای آتی» انجام شود.

 

هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا در مصاحبه با شبکه صدای آمریکا ابراز امیدواری کرده بود که با تکمیل انتقال دارایی‌های مسدودشده ایران از بانک‌های کره جنوبی به قطر، پنج تبعه آمریکایی که در ایران در بازداشت هستند، به ایالات متحده بازگردند.

 

«علی باقری کنی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه و مذاکره‌کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران پنجشنبه ۱۹ مرداد در پی انتشار اخباری مبنی بر آزادسازی بخشی از دارایی‌های ایران اعلام کرد: فرآیند آزادسازی چند میلیارد دلار از دارایی‌های ایران که چند سال است به‌ طور غیرقانونی توسط آمریکا توقیف شده، آغاز شد. ایران تضمین‌ لازم برای پایبندی آمریکا به تعهدات خود را دریافت کرده‌ است. آزادی چند ایرانی که به‌طور غیرقانونی در آمریکا بازداشت شده بودند در این چارچوب است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار