وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد سفر وزیر انرژی جولانی به بغداد با محوریت انتقال نفت عراق به مدیترانه سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل 

«گروه هفت» خواستار اعمال فشار چین بر روسیه شد

وزرای خارجه کشورهای عضو «گروه هفت» در بیانیه‌ای مشترک از چین خواستند که از نفوذ خود در روسیه برای پایان دادن فوری به جنگ اوکراین استفاده کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 19
کد خبر: ۲۰۴۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، کشورهای «گروه هفت» از موقعیت دیدار «وانگ یی» وزیر خارجه چین که به مسکو سفر کرده، با «سرگئی لاوروف» همتای روس وی استفاده کردند تا خواستار پایان جنگ اوکراین شوند.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وزیران خارجه کشورهای عضو «گروه هفت» طی بیانیه‌ای مشترک از چین خواستند که از نفوذ خود در روسیه برای پایان دادن فوری به جنگ اوکراین استفاده کند.

 

وزرای خارجه «گروه هفت» بعد از دیدار در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل، در این بیانیه ابراز امیدواری کردند که چین برای خروج فوری، کامل و بدون قید و شرط نیروهای روسیه از اوکراین، به مسکو فشار بیاورد.

 

بر این اساس، در این بیانیه همچنین از مشارکت چین در «نشست جده» برای پایان دادن به جنگ اوکراین استقبال کرده و پکن را بیشتر تشویق کردند تا از «صلح عادلانه و پایدار، از جمله ‌گفت‌وگوی مستقیم مسکو با کی‌یف» حمایت کند.

 

به نوشته رویترز، با اینکه در بیانیه مشترک گروه۷ نامی از کره شمالی برده نشده، اما در آن گفته شده که کشورهای عضو این گروه «بار دیگر درخواست خود از طرف‌های ثالث برای توقف هرگونه کمک به جنگ تجاوزکارانه روسیه» را تکرار می‌کنند.

 

وزیر خارجه چین که برای سفری چهار روزه به مسکو سفر کرده، شامگاه دوشنبه در دیدار با لاوروف تاکید کرد که پایان دادن به این بحران از طریق راهکارهای سیاسی و مسالمت‌آمیز، بدون حضور روسیه ممکن نیست .

 

وزارت امور خارجه فدراسیون روسیه نیز طی بیانیه‌ای اعلام کرد که مذاکرات وانگ و لاوروف در مسکو به شکلی «اعتمادآمیز و سازنده در راستای گفتگوهای روسیه و چین انجام شد»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار