کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم

السودانی: هرگز اجازه استفاده از سرزمین عراق برای تعرض به ایران را نخواهیم داد

رئیس جمهور در سومین روز سفر خود به نیویورک در دیدار با نخست وزیر عراق با ویژه توصیف کردن روابط دو ملت و دو دولت ایران و عراق، بر گسترش هر چه بیشتر این روابط تاکید و پیشنهاد کرد با تدبیر مسئولان دو طرف ساز و کار‌های جدیدی اندیشیده شود تا با نوآوری و ایجاد ابتکارات، این روابط به‌ویژه در حوزه روابط اقتصادی و تجاری رونق بیشتری گیرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 20
کد خبر: ۲۰۴۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید ابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های سومین روز سفر خود به نیویورک، در دیدار آقای «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق، ضمن تشکر مجدد از میزبانی دولت و ملت عراق از زائران اربعین الحسینی، آغاز عملیات راه‌آهن بصره-شلمچه را اقدامی قابل تقدیر در جهت کمک به تسهیل و تسریع تردد مردم دو کشور دانست.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به اقدامات دولت عراق در مقابله با گروه‌های تروریستی در منطقه کردستان عراق، ابراز امیدواری کرد این اقدامات تا خلع سلاح کامل این گروه‌ها ادامه یابد.

«محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق نیز در این دیدار تفاهم و هماهنگی خوب وزارتخانه‌های کشور ایران و عراق را در برگزاری باشکوه مراسم اربعین امسال موثر دانست و با اشاره به مذاکرات و پیگیری‌های مقامات دو کشور برای به نتیجه رساندن طرح‌های مشترک اقتصادی مهم، بر پیگیری و تلاش بیشتر برای استفاده از دیگر ظرفیت‌های موجود در دو کشور تاکید کرد.

وی در زمینه امنیت مرز‌های دو کشور نیز تصریح کرد: به هیچ وجه اجازه نخواهیم داد از مرز‌ها و سرزمین عراق برای تعرض به ایران استفاده شود.

تجارت بدون دلار و با استفاده از ارز‌های ملی، سرمایه‌گذاری در میادین مشترک و متنوع کردن بستر مبادلات مالی دو کشور، از دیگر موضوعات مورد مذاکره رئیس جمهوری اسلامی ایران و نخست وزیر عراق در این دیدار بود. / ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار