امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

زاکانی از حل مشکل برق مترو پرند خبر داد

زاکانی از حل مشکل برق مترو پرند خبر داد شهردار تهران در خصوص مشکل برق مترو پرند گفت: بر اساس هماهنگی های صورت گرفته روز جمعه یک انشعاب برق برای این خط در نظر گرفته شد و به زودی مترو پرند با حضور رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 25
کد خبر: ۲۰۵۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زاکانی شهردار تهران در حاشیه جلسه ستاد مهر اعلام کرد: تمهیدات لازم در حوزه حمل و نقل عمومی برای ارائه خدمات بهتر به دانش‌آموزان و دانشجویان صورت گرفته است.

 

وی در ادامه گفت: در شورای ترافیک مصوبات خوبی برای مهر داشتیم که یکی از آنه شناوسازی خدمات بار و کالا بود و همچنین جلسات خوبی با دستگاه‌های ذی‌ربط برای مهر ماه داشتیم.

 

وی به آسفالت‌ریزی معابر اشاره کرد و گفت: در این مدت یک میلیون تن آسفالت‌ریزی صورت گرفته و این کار ادامه دارد.

 

زاکانی با تأکید بر اینکه همزمان با شروع سال تحصیلی 2 هزار اتوبوس فعال داریم گفت: واگن‌های مترو هم اورهال و وارد چرخه می‌شود.

 

وی به سرویس خودروی دانش‌آموزان استثنایی اشاره کرد و گفت: مشکلاتی در این زمینه بود که مرتفع شد.

 

زاکانی در ادامه در خصوص افتتاح مترو پرند گفت: مترو پرند یک کار سه‌جانبه است و با مشارکت شهرداری، وزارت راه و قرارگاه خاتم انجام می‌شود ما نیازمند برق برای راه‌اندازی هستیم.البته بر اساس هماهنگی‌ها در روز جمعه یکی انشعاب برق در نظر گرفته شد و به زودی این خط با حضور رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود.

 

به گفته وی، افتتاح خط مترو پرند در گرو برق بود که با قرار دادن انشعاب مورد نظر این خط افتتاح می‌شود.

 

زاکانی همچنین در خصوص سفرش به چین گفت: این سفر برای پیگیری 630 واگن است و در ماه جاری انجام می‌شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار