دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

قرارداد تأمین ۶۳۰ واگن مترو در چین نهایی می‌شود

شهردار تهران گفت: انعقاد قرارداد تأمین ۶۳۰ دستگاه واگن مترو آماده شده و در سفر چين، قرارداد مربوطه نهایی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 26
کد خبر: ۲۰۵۶۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زاکانی اظهار كرد: با تلاش‌های صورت گرفته در ۶ ماه اخیر، امروز دو هزار و ۴۷ دستگاه اتوبوس برای خدمت‌رسانی به شهروندان فعال است و سازمان تاکسیرانی نیز از ظرفیت خود برای ارائه خدمت در قالب سرویس مدارس و هم‌چنین خدمات‌رسانی ویژه به دانش‌آموزان مدارس استثنایی استفاده می‌کند.

 

شهردار تهران با اشاره به اتخاذ و اجرای برخی تصمیمات برای مدیریت ترافیک مهرماه از جمله ممنوعیت تردد خودروهای حامل بار و کالا در ساعات اوج ترافیک، اظهار کرد: در خصوص رفع نقص دوربین‌های نظارتی و ثبت تخلفات نیز اقدامات خوبی در ماه‌های اخیر انجام شده و امروز وضعیت دوربین‌ها در شرایط مطلوبی قرار دارند.

 

زاکانی از انعقاد تفاهم‌نامه برای رفع مشکل تأمین برق متروی پرند و آماده شدن این خط مترو در دو مسیر رفت و برگشت خبر داد و گفت: شهرداری تهران، بیشترین سطح خدمت‌گزاری به شهروندان به‌ ویژه محصلان را در دستور کار خود قرار داده و برای افزایش ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی، تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم.

 

شهردار تهران با بیان اینکه امسال در خصوص سرویس مدارس دانش‌آموزان استثنایی، اقدام ویژه‌ای صورت گرفته است، تصریح کرد: موضوع انعقاد قرارداد تأمین ۶۳۰ دستگاه واگن مترو آماده شده و در سفری که به چین دارم، قرارداد مربوطه نهایی می‌شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر