پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

عملیات حشد شعبی در غرب عراق/ انهدام مخفیگاه داعش در صلاح الدین

فرماندهی ستاد عملیات حشد شعبی در الانبار عراق، عملیات امنیتی گسترده‌ای را با هدف پاکسازی مناطق بیابانی در غرب الانبار و نوار مرزی عراق و سوریه آغاز کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 25
کد خبر: ۲۰۵۵۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرماندهی ستاد عملیات حشد شعبی در الانبار عراق، عملیات امنیتی گسترده‌ای را با هدف پاکسازی مناطق بیابانی در غرب الانبار و نوار مرزی عراق و سوریه آغاز کرد. این عملیات پس از دریافت داده‌های اطلاعاتی دقیق مبنی بر تحرکات هسته‌های داعش در مناطق غیر مسکونی آغاز شد.

قاسم مصلح، فرمانده ستاد عملیات حشد شعبی در الانبار گفت که تیپ‌های حشد و اداره‌های پشتیبان آن صبح امروز عملیات امنیتی گسترده‌ای را در وادی الکعره، الولید، الرطبه، عکاشات و مناطق اطراف آن آغاز کردند.

وی ادامه داد: عملیات ما تا غلبه بر هسته‌های تروریستی و حامیان آن‌ها ادامه خواهد داشت. مناطق غرب الانبار به برکت هماهنگی امنیتی میان نهاد‌های امنیتی و حشد شعبی و همکاری اطلاعاتی شهروندان از امنیت عالی برخوردار است. ما به ساکنان االنبار اطمینان می‌دهیم که فرزندان شما در حشد شعبی به طور تمام قد حامی شما هستند و هر آنکه سودای ناامنی در سر داشته باشد را نابود خواهند کرد.

سقوط بالگرد آموزشی در کوت عراق

خبر دیگر اینکه وزارت دفاع عراق روز دوشنبه از سقوط یک بالگرد آموزشی در شهر کوت و مجروحیت سرنشینان آن خبر داد. وزارت دفاع عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: این حادثه در جریان تمرینات نیروی هوایی ارتش عراق در پایگاه هوایی کوت و بر اثر نقص فنی بالگردی از نوع جت رنجر روی داد. تیم فنی وزارت دفاع برای بررسی شرایط حادثه و تشخیص خلل فنی که منجر به سقوط این بالگرد شده عازم محل شده است.

انهدام دو مخفیگاه داعشی در صلاح الدین عراق

خبر دیگر اینکه وزارت دفاع عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروی هوایی ارتش عراق دو پناهگاه تروریستی را در استان صلاح الدین ویران کرد. / فرات نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر