دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

فرار به جلوی تل‌آویو با شکایت از ایران در شورای امنیت سازمان ملل

روزنامه صهیونیستی از شکایت اسرائیل علیه ایران در شورای امنیت سازمان ملل به خاطر آنچه فعالیتهای ایران در خاک سوریه خوانده شده، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۴ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 28
کد خبر: ۲۰۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر ، رژیم صهیونیستی از ایران به شورای امنیت سازمان ملل به دلیل فعالیتهایش در سوریه شکایت کرد.

براساس گزارش روزنامه «یدیعوت آحارونوت»، «دنی دانون» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل، روز سه شنبه شکایتی را علیه ایران در شورای امنیت تنظیم و ثبت کرده است.

 

براساس این گزارش، در این شکایت نوشته شده است، جامعه بین‌المللی باید روشن سازد که رفتارهای خرابکارانه ایران و تامین بودجه تروریسم قابل تحمل نخواهد بود.

این شکایت درحالی مطرح شده است که ارتش رژیم صهیونیستی هفته گذشته از حمله به چندین موضع در خاک سوریه و جنوب شرق دمشق خبر داد.

 

ارتش رژیم صهیونستی مدعی شد که چندین هدف مربوط به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در حومه دمشق هدف قرار داده است. یدیعوت آحارونوت مدعی است که این شکایت پس از آن ارائه شده است که اسرائیل یک طرح حمله پهپادی از سوی ایران علیه اراضی اشغالی را خنثی کرده است.

 

حضور مستشاران نظامی ایران در خاک سوریه مشروع و به درخواست دولت سوریه برای مقابله با عناصر تروریستی داعش است. مخالفتهای رژیم صهیونیستی با حضور ایران در خاک سوریه برای جنگ با داعش و دیگر گروه‌های تروریستی - تکفیری در حالیست که پیش از این اخبار زیادی درباره کمک تل آویو به عناصر تروریستی حاضر در خاک سوریه منتشر شده است.

 

تل‌آویو همچنین مکررا و با نقض آشکار قوانین بین‌المللی، حاکمیت سوریه را طی سال‌های اخیر نقض کرده و به مناطقی در این کشور تجاوز نظامی کرده است.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار