اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

تاکید سازمان ملل بر تلاش برای تابعیت طالبان از قوانین بین‌المللی

تاکید سازمان ملل بر تلاش برای تابعیت طالبان از قوانین بین‌المللی رزا اوتونبایوا، نماینده دبیرکل سازمان ملل برای افغانستان در نشست شورای امنیت این سازمان گفت: می‌خواهیم طالبان را به‌سمت رعایت قوانین بین‌المللی و فرهنگ افغانستان سوق بدهیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، نماینده دبیرکل سازمان برای افغانستان در نشست شورای امنیت تأکید کرد که گفتگو با طالبان به‌معنای به‌رسمیت شناختن این گروه نیست. وی افزود: هدف ما این است که طالبان را به‌سمتی ببریم که در راستای قوانین بین‌المللی و فرهنگ افغانستان عمل کند.

 

فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل در افغانستان روز گذشته در نشست این سازمان برای افغانستان، گفت این گفتگوها نشان می‌دهد که سازمان ملل چقدر تلاش می‌کند تا سیاست طالبان را تغییر دهد.

 

اوتنبایوا افزود: افغانستان نیم قرن است که در مناقشه و جنگ به‌سر می‌برد و باید اطمینان حاصل شود که درهای گفتگو بسته نمی‌شود.

 

او با تأکید بر گفتگوهای میان افغان‌ها افزود: «مردم افغانستان به‌ویژه دختران باید بتوانند در یک جامعه صلح‌آمیز زندگی کنند».

 

وی همچنین از دیدار و گفتگوی نمایندگان کشورهای اسلامی با مقامات طالبان در خصوص حقوق زنان و آموزش دختران و تشکیل حکومت فراگیر استقبال کرد. او اظهار امیدواری کرد که این دیدارها با طالبان ادامه پیدا کند و جامعه جهانی با این گروه تعامل کند.

 

خانم اوتونبایوا که ریاست دفتر نمایندگی سیاسی سازمان ملل در افغانستان (یوناما) را نیز به‌عهده دارد، افزود که تعامل جامعه جهانی با طالبان توسط کشورهای اسلامی میانجیگری شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار