هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

تاکید سازمان ملل بر تلاش برای تابعیت طالبان از قوانین بین‌المللی

تاکید سازمان ملل بر تلاش برای تابعیت طالبان از قوانین بین‌المللی رزا اوتونبایوا، نماینده دبیرکل سازمان ملل برای افغانستان در نشست شورای امنیت این سازمان گفت: می‌خواهیم طالبان را به‌سمت رعایت قوانین بین‌المللی و فرهنگ افغانستان سوق بدهیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، نماینده دبیرکل سازمان برای افغانستان در نشست شورای امنیت تأکید کرد که گفتگو با طالبان به‌معنای به‌رسمیت شناختن این گروه نیست. وی افزود: هدف ما این است که طالبان را به‌سمتی ببریم که در راستای قوانین بین‌المللی و فرهنگ افغانستان عمل کند.

 

فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل در افغانستان روز گذشته در نشست این سازمان برای افغانستان، گفت این گفتگوها نشان می‌دهد که سازمان ملل چقدر تلاش می‌کند تا سیاست طالبان را تغییر دهد.

 

اوتنبایوا افزود: افغانستان نیم قرن است که در مناقشه و جنگ به‌سر می‌برد و باید اطمینان حاصل شود که درهای گفتگو بسته نمی‌شود.

 

او با تأکید بر گفتگوهای میان افغان‌ها افزود: «مردم افغانستان به‌ویژه دختران باید بتوانند در یک جامعه صلح‌آمیز زندگی کنند».

 

وی همچنین از دیدار و گفتگوی نمایندگان کشورهای اسلامی با مقامات طالبان در خصوص حقوق زنان و آموزش دختران و تشکیل حکومت فراگیر استقبال کرد. او اظهار امیدواری کرد که این دیدارها با طالبان ادامه پیدا کند و جامعه جهانی با این گروه تعامل کند.

 

خانم اوتونبایوا که ریاست دفتر نمایندگی سیاسی سازمان ملل در افغانستان (یوناما) را نیز به‌عهده دارد، افزود که تعامل جامعه جهانی با طالبان توسط کشورهای اسلامی میانجیگری شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار