تمدید تحریم‌های شورای امنیت علیه طالبان-راهبرد معاصر
اردوغان: از ثبات سوریه و حاکمیت آن بر سرزمین‌های خود حمایت می‌کنیم اسپوتنیک: عراق روند بازگرداندن ۲۰۰۰ سرباز سوری را از امروز آغاز می‌کند پوتین: روسیه ۴ هزار نیروی ایرانی را از سوریه به تهران منتقل کرد / هنوز بشار اسد را پس از آمدن به مسکو ندیده‌ام پزشکیان در نشست دی هشت: کشور‌های اسلامی با همگرایی مقابل جنایات رژیم صهیونیستی بایستند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد

تمدید تحریم‌های شورای امنیت علیه طالبان

در ادامه فشارها علیه هیئت حاکمه افغانستان، شورای امنیت سازمان ملل تحریم‌ها علیه حکومت طالبان را برای یک سال دیگر تمدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 16
کد خبر: ۲۱۸۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، شورای امنیت سازمان ملل متحد مأموریت تیم‌ نظارت بر تحریم‌ها علیه طالبان و نهادهای تهدیدکننده‌ صلح و امنیت افغانستان را برای یک ‌سال دیگر تمدید کرده است.

 

این شورا با اتفاق آرای 15 عضو، قطعنامه تداوم تحریم‌های 1988 علیه طالبان را به تصویب رسانده که بر مبنای آن هیئت حاکمه افغانستان یک‌ سال دیگر نیز تحت تحریم‌های سازمان ملل متحد باقی خواهد ماند.

 

طبق این قطعنامه، شرکت‌ها و نهادهای مرتبط و وابسته به طالبان نیز مشمول این تحریم هستند. براساس تصمیم جدید شورای امنیت، تیم نظارت باید اطلاعاتی را در مورد عدم رعایت اقداماتی که شامل مسدود کردن وجوه و دارایی‌ها، جلوگیری از سفر و عرضه یا انتقال سلاح است، جمع‌آوری کند.

 

این شورا همچنان قطعنامه «تروریسم بین‌المللی و افغانستان» را نیز به تصویب رسانده است. به گفته این شورا، افغانستان تحت حاکمیت طالبان تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌الملل است.

 

اخیراً نیز وزارت خزانه‌داری آمریکا «محمدخالد حنفی» وزیر امر به معروف و نهی از منکر و «فرید‌الدین محمود» و رئیس اکادمی علوم طالبان را به دلیل آنچه نقض حقوق بشر خوانده، تحریم کرده بود.

 

«ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان در واکنش به این تحریم‌ها گفته بود: درحالی‌که آمریکا خود به دلیل حمایت از اسرائیل یکی از بزرگترین ناقضان حقوق بشر است، متهم کردن دیگران به نقض حقوق بشر و سپس وضع تحریم بر آنها، غیرقابل توجیه و غیرمنطقی است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار