غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

تمدید تحریم‌های شورای امنیت علیه طالبان

در ادامه فشارها علیه هیئت حاکمه افغانستان، شورای امنیت سازمان ملل تحریم‌ها علیه حکومت طالبان را برای یک سال دیگر تمدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 16
کد خبر: ۲۱۸۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، شورای امنیت سازمان ملل متحد مأموریت تیم‌ نظارت بر تحریم‌ها علیه طالبان و نهادهای تهدیدکننده‌ صلح و امنیت افغانستان را برای یک ‌سال دیگر تمدید کرده است.

 

این شورا با اتفاق آرای 15 عضو، قطعنامه تداوم تحریم‌های 1988 علیه طالبان را به تصویب رسانده که بر مبنای آن هیئت حاکمه افغانستان یک‌ سال دیگر نیز تحت تحریم‌های سازمان ملل متحد باقی خواهد ماند.

 

طبق این قطعنامه، شرکت‌ها و نهادهای مرتبط و وابسته به طالبان نیز مشمول این تحریم هستند. براساس تصمیم جدید شورای امنیت، تیم نظارت باید اطلاعاتی را در مورد عدم رعایت اقداماتی که شامل مسدود کردن وجوه و دارایی‌ها، جلوگیری از سفر و عرضه یا انتقال سلاح است، جمع‌آوری کند.

 

این شورا همچنان قطعنامه «تروریسم بین‌المللی و افغانستان» را نیز به تصویب رسانده است. به گفته این شورا، افغانستان تحت حاکمیت طالبان تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌الملل است.

 

اخیراً نیز وزارت خزانه‌داری آمریکا «محمدخالد حنفی» وزیر امر به معروف و نهی از منکر و «فرید‌الدین محمود» و رئیس اکادمی علوم طالبان را به دلیل آنچه نقض حقوق بشر خوانده، تحریم کرده بود.

 

«ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان در واکنش به این تحریم‌ها گفته بود: درحالی‌که آمریکا خود به دلیل حمایت از اسرائیل یکی از بزرگترین ناقضان حقوق بشر است، متهم کردن دیگران به نقض حقوق بشر و سپس وضع تحریم بر آنها، غیرقابل توجیه و غیرمنطقی است./ تسنیم

ارسال نظر