ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر احتمال حضور «ترامپ» در مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین نتانیاهو: ممکن است آتش‌بس را برای یک دوره مشخص قبول کنیم

استقبال سودان از بریکس و پایان سلطه دلار

یک مقام سودان جنوبی گفت: به زودی با گسترش «بانک جدید توسعه » (NDB) گروه قدرت‌های اقتصادی نوظهور موسوم به «بریکس» شاهد پایان سلطه جهانی بانک جهانی و دلار در مبادلات مالی خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 30
کد خبر: ۲۰۶۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، «بارنابا ماریال بنجامین» وزیر اطلاع رسانی حکومت خودمختار جنوب سودان امروز جمعه اعلام کرد که به زودی با توسعه شعب بانک‌های توسعه وابسته به گروه «بریکس» توسط قدرت‌های نوظهور اقتصادی، سلطه بانک جهانی پایان خواهد یافت.

 

مقام سیاسی جنوب سودان افزود: بانک‌های توسعه جدید وابسته به گروه «بریکس» به سلطه صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی در جهان پایان خواهند داد و تاکید کرد که این بانک‌ها تسهیلات مالی و پرداخت وام بسیار جذابی دارند، زیرا بر خلاف شروط بانک جهانی، می‌توان به راحتی از تسهیلات مالی آنها و سریع برخوردار شد.

 

بارنابا بنجامین در گفت‌وگو با اسپوتنیک گفت: «شروط بانک‌های توسعه جدید گروه بریکس بسیار وسوسه انگیز است، زیرا به سرعت می‌توان برخلاف بانک جهانی از تسهیلات مالی آنها برخوردار شد.»

 

وی تاکید کرد که «با گسترش بانک‌های توسعه عضو گروه بریکس به زودی شاهد پایان سلطه جهانی صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی خواهیم بود.»

 

وزیر اطلاع رسانی سودان جنوبی اضافه کرد: استقراض مالی از بانک جهانی بسیار دشوار است، اما اعطای وام از بانک‌های گروه بریکس با ارزهای خارجی و واحد پول محلی دولت‌ها فراهم شده است، در صورتی که فرایند دریافت وام از بانک جهانی با دلار است.»

 

در پنجمین اجلاس سران بریکس که در دوربان آفریقای جنوبی در سال ۲۰۱۳ برگزار شد، کشورهای عضو به‌طور رسمی تصمیم تأسیس بانک توسعه جدید را اعلام کردند. در سال ۲۰۱۴ بانک توسعه جدید باهدف اولیه تأمین مالی پروژه‌های زیرساختی و توسعه پایدار در کشورهای بریکس و سایر اقتصادهای نوظهور در اجلاس ششم گروه بریکس در شهر «فورتالزا» برزیل تأسیس شد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار