القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان

سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا: چارچوب اصلی توافق عادی سازی میان عربستان و اسرائیل نهایی شده است

روزنامه سعودی الریاض نوشت: «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا اخیراً ضمن اشاره به پیشرفت روند مذاکرات در این زمینه، گفته است که چارچوب اصلی توافق عادی سازی میان عربستان سعودی و اسرائیل نهایی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 30
کد خبر: ۲۰۶۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ همزمان با افزایش گمانه زنی‌ها درباره نزدیک شدن عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی به توافق در زمینه عادی سازی روابط، روزنامه الریاض امروز شنبه گزارشی در این باره منتشر کرد.

در این گزارش آمده است: شواهد و قرائن حاکی از آن است که عربستان سعودی، عجله‌ای برای برقراری روابط با اسرائیل (رژیم صهیونیستی) تحت نظارت آمریکا، ندارد.

الریاض در ادامه نوشت: مذاکره درباره مسائل و پرونده‌های مهم در زمینه عادی سازی روابط، طولانی خواهد بود و به نظر می‌رسد رسیدن به نقاط مشترک در این مذاکرات زمان بیشتری از آنچه پیش بینی شده، نیاز داشته باشد.

در ادامه این گزارش آمده است: در هر مذاکره‌ای قطعاً کل آنچه خواسته اید، محقق نمی‌شود، اما به اکثر مطالباتی که تقاضا کرده اید، دست پیدا خواهید کرد!

روزنامه الریاض تصریح کرد: مذاکرات در زمینه برقراری روابط با اسرائیل، گام به گام و در چند مرحله خواهد بود، همزمان با این مذاکرات باید مسیر دیگری در زمینه آماده سازی شرایط لازم برای اجرای چنین توافقی، پیش بینی شود که در آن همه مسائل شفاف و واضح مطرح شود و هر طرف بداند که چه دستاوردی خواهد داشت و چه اقداماتی را نیز باید عملی کند.

گزارش الریاض درباره طولانی بودن روند عادی سازی روابط میان ریاض و تل آویو در شرایطی مطرح شده که «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا اخیراً ضمن اشاره به پیشرفت روند مذاکرات در این زمینه، گفته است که چارچوب اصلی توافق عادی سازی میان عربستان سعودی و اسرائیل نهایی شده است. /مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار