کلاهبرداری با لینک‌های جعلی در شرق تهران-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

کلاهبرداری با لینک‌های جعلی در شرق تهران

فرمانده نیروی انتظامی ویژه شرق استان تهران گفت: با تلاش مأموران پلیس فتا عامل برداشت از حساب بانکی ۴۷ نفر از شهروندان دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 30
کد خبر: ۲۰۶۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار دلاور القاصی‌مهر اظهار کرد: بر اساس رصد و پایش شبانه روزی گروه‌ها و کانال‌های فیشینگ توسط ماموران پلیس فتا مشخص شد، شخصی به هویت مشخص در حال فعالیت مجرمانه و اقدام به ترغیب و تطمیع با روش‌های مختلف و ارسال پیامک حاوی لینک‌های جعلی با محتوای شکوائیه قضائی (ثنا) و سهام عدالت است که رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس فتای شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: پس از ارزیابی فنی و تخصصی مشخص شد، متهم یا متهمان به صورت گسترده و حرفه‌ای اقدام به فیشینگ و برداشت غیرمجاز از حساب‌های بانکی می‌کنند و سرنخ‌هایی از باند بزرگ فیشینگ در سراسر کشور شناسایی و استخراج شد.

این مقام ارشد انتظامی شرق استان تهران عنوان کرد: پس از هماهنگی قضایی و با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی محل تردد و اختفاء متهم در یکی از شهرستان‌های همجوار شناسایی و در یک عملیات پلیسی دستگیر و در بازرسی بدنی یک دستگاه تلفن همراه، تعدادی سیم کارت و عابر بانک واریز وجوه فیشینگ کشف که در بررسی تلفن همراه وی در پیامک‌های ارسالی تعداد ۳۵ فقره کارت عابر بانک اجاره‌ای که متعلق به بستگان، دوستان، در اپلیکیشن تلگرام تعداد سه فقره اکانت هک شده، در اینستا تعداد دو عدد اکانت هک شده، در واتس آپ تعداد یک فقره اکانت هک شده، در قسمت گالری تعداد زیادی عکس شناسنامه و کارت ملی جهت احراز هویت کشف و در قسمت پیامک‌های متنی متون واریز وجه و برداشت وجه از حساب‌ها رویت و به عنوان ادله اثباتی جرم ثبت پرونده شد.

القاصی مهر در ادامه گفت: در بازرسی محل اختفاء متهم یک قبضه کلت کمری، شش دستگاه فلش مموری، یک عدد کیس کامپیوتر وتعداد ۴۰ عدد کارت بانکی که سه عدد آن اجاره‌ای بوده و سایر کارت‌ها به نام متهم است کشف شد. طی بازجویی‌های به عمل آمده متهم در اظهارات خود به خرید مقداری طلا به ارزش ۲۰۰ میلیون ریال، یک عدد دستگاه جوش، یک عدد جعبه آچار و دریل شارژی با پول‌های سرقتی اعتراف کرد که تاکنون تعداد ۴۷ نفر از شکات شناسایی و مبلغ ۲۰ میلیارد ریال توسط این فرد به صورت غیرقانی از حساب قربانیان برداشت شده و تلاش برای دستگیری دو نفر همدست وی ادامه دارد.

فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران در پایان از شهروندان خواست نسبت به بستن حساب‌های غیر فعال خود اقدام، رمز‌های حساب خود را به صورت مقطعی تغییر و از ارائه کارت و رمز آن به سایر افراد خودداری کرده و از کسانی که به این شیوه از حسابشان برداشت شده است برای طرح شکایت به پلیس فتا شهرستان پاکدشت مراجعه کنند. / ایسنا

ارسال نظر