ظریف: بلیط گفت‌وگوی آمریکا با ایران، بازگشت به توافق هسته‌ای است-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط دیوان لاهه صادر شد صدور بیانیه اتحادیه اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران + جزئیات واشنگتن: همچنان از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت می‌کنیم واکنش روسیه و چین به وتوی پیش نویس قطعنامه غزه توسط آمریکا

ظریف: بلیط گفت‌وگوی آمریکا با ایران، بازگشت به توافق هسته‌ای است

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد که تا زمانی که آمریکا به توافق هسته‌ای پایبند نباشد، نمی‌توان با این کشور گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز پنج‌شنبه (امروز) تأکید کرد که اگر آمریکا خواهان گفت‌وگو است، باید ابتدا به «تروریسم اقتصادی» علیه مردم ایران پایان دهد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، ظریف که در کوالالامپور مالزی در جمع گروهی از خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: «ایالات متحده علیه مردم ایران جنگ اقتصادی به راه انداخته است. تعامل با ایالات متحده برای ما ناممکن است، مگر اینکه این کشور جنگ و تروریسم اقتصادی علیه مردم ایران را متوقف کند.»

 

وی افزود: «بنابراین اگر می‌خواهند به اتاق بازگردند، بلیطی وجود دارد که باید خریداری کنند و آن بلیط اجرای توافق [هسته‌ای] است.»

 

ظریف همچنین تأکید کرد که ایران به دنبال گفت‌وگو برای گفت‌وگو نیست و تنها در صورتی وارد مذاکره می‌شود که بداند این مذاکره می‌تواند به نتیجه ختم شود.

 

واشنگتن با وجود اعمال ده‌ها تحریم تازه علیه تهران، به صورت مداوم از گفت‌وگوی «بدون قید و شرط» با ایران صحبت می‌کند. آمریکا همزمان فهرستی طولانی از شروط و خواسته‌ها مطرح کرده که می‌گوید هر توافقی در آینده، باید این شروط را محقق کند. جمهوری اسلامی ایران بارها تأکید کرده است که این واشنگتن بوده است که با خروج یکجانبه از توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ میلادی، میز گفت‌وگو را ترک کرده است. تهران در عین حال تأکید دارد که در مورد برنامه دفاعی و منطقه‌ای خود با کسی مذاکره نمی‌کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار