جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای تنش دیپلماتیک ایران و سوئد/ عراقچی خواستار اقدام عملی علیه متعرضان شد سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد  روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول»

دنیا آقایی به مدال نقره دست یافت

نماینده وزن ۷۰- کیلوگرم کوراش زنان ایران‌ به مدال نقره بازی‌های آسیایی دست یافت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 01
کد خبر: ۲۰۶۴۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛در ادامه دیدارهای روز دوم مسابقات کوراش بازی‌های آسیایی هانگژو ۲۰۲۳، در فینال وزن ۷۰- کیلوگرم زنان، دنیا آقایی به مصاف “دان یو” از چین رفت.

 

نماینده کشورمان در این دیدار ضمن شکست مقابل ورزشکار چینی که در سال جاری قهرمان آسیا شده بود، به مدال نقره بازی‌های آسیایی ۲۰۲۳ دست یافت و نخستین مدال آور زن تاریخ کوراش کشورمان نام گرفت.

 

این دیدار همزمان با روز ملی چین و در حضور تماشاگران پرشور چینی برگزار شد.

 

آقایی در دور نخست با قرعه استراحت روبه‌رو شده بود. وی در مرحله یک چهارم نهایی “ون ته سه او” از تایپه و در مرحله نیمه‌نهایی “کاخوراوا” از ازبکستان را شکست داده بود.

 

محبوبه خورشیدی سرمربی تیم ملی کوراش زنان است./ خبرورزشی

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار