دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد 

سکونت ۲.۵ میلیون تبعه خارجی در غرب تهران

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران گفت: بحث اتباع چالش بزرگی است که تهدید‌ها و ظرفیت‌هایی به همراه دارد و ۲ و نیم میلیون نفر جمعیت اتباع در غرب استان قابل توجه است و هزینه‌هایی به‌ویژه در حوزه آموزش و پرورش به همراه دارد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 02
کد خبر: ۲۰۶۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ یازدهمین جلسه منطقه‌ای شورای فرهنگ عمومی استان تهران (شهرستان‌های ملارد، شهریار و قدس) عصر امروز با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابوترابی فرد امام‌جمعه موقت تهران و رئیس شورای فرهنگ عمومی استان تهران، عباس جوهری معاون سیاسی و اجتماعی استانداری، فرمانداران غرب استان، ائمه جمعه و دیگر اعضا در مسجد خاتم الانبیاء مارلیک برگزاری شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابوترابی فرد امام‌جمعه موقت تهران با بیان اینکه برای نتیجه گرفتن در حوزه فرهنگی به نقاط قوت و ضعف باید پرداخته شود، اظهار داشت: بحث اربعین یک حادثه بزرگی است و برنامه‌ریزی استکبار بر این بود که حوادثی در کشور ایجاد کند، اما در امپراتوری رسانه‌ای دشمن نتوانستند نشانه‌ای از اهداف شوم خود پیدا کنند و بازهم با شکست مواجه شدند.

وی افزود: بیش از ۸۵ درصد بانوان کشور حجاب را به عنوان اصل پوشش ملی و دینی قبول دارند و دشمن میل دارد که قوت‌ها دیده نشود و در تاریخ بشریت چالش‌هایی وجود داشته و آنچه امروز در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و دینی در اختیار داریم، خیلی بیش از آن که انتظار می‌رود باید قدرشناس بود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان تهران با اشاره به هفته وحدت ادامه داد: وحدت جامعه اسلامی منحصر به فرد است و این انقلاب توانی دارد که دستاورد‌های عظیم بین‌المللی همراه داشته لذا باید به سرمایه‌هایی که داریم توجه کنیم.

وی ادامه داد: مشکلات تورمی و تنگنا‌های اقتصادی در جوامعی وجود داشته و برای حل آن نیازمند برنامه‌ریزی و تحولات هستند و در ایران تورم باید در تحولات حوزه مدیریتی، تصدی‌گری امور توسط مردم و کوچک شدن اقتصاد دولتی، رسیدگی شود و این مسائل نیازمند زمان است.

ابوترابی فرد به روابط خارجی کشور اشاره داشت و گفت: از مشکلات می‌توان عبور کرد و عزم و اراده جدی وجود دارد که باید به همدیگر کمک کرده و به راهکار‌هایی دست یافت که از ظرفیت‌های موجود استفاده شود.

وی با بیان اینکه سه شهرستان ملارد، شهریار و قدس دارای ظرفیت‌هایی است که لازم است احیا شود، افزود: شهرداری نهادی با ظرفیت‌های بیشتری نسبت به فرمانداری است و در خلق ثروت و پیشبرد اهداف و حوزه‌های فرهنگی برای رفع مشکلات توانایی دارد.

امام‌جمعه موقت تهران به اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی اشاره کرد و گفت: مصوبات قابل اجرا با وجود فرمانداری‌ها و ادارات تابعه باید اجرا شود و مصوبات غیرقابل اجرا باید رسیدگی و موانع آن بررسی شود.

در ادامه این مراسم سیدعباس جوهری معاون سیاسی اجتماعی استانداری تهران ابراز داشت: بحث اتباع چالش بزرگی است که تهدید‌ها و ظرفیت‌هایی همراه دارد و ۲ و نیم میلیون نفر جمعیت اتباع در غرب استان قابل توجه است و هزینه‌هایی به‌خصوص در حوزه آموزش و پرورش به همراه دارد.

وی گفت: ۷۲ درصد مردم آمادگی حضور در پیاده‌روی اربعین را داشتند و حدود ۵۰ درصد مردم هرشب در یک برنامه امام حسینی و هیئت شرکت کردند و این آمار‌ها قابل توجه است.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری تهران با تأکید بر اهمیت برنامه‌های شهدایی و یادواره‌ها افزود: کنگره‌ها و یادآوره‌ها با همکاری دانش‌آموزان برگزار شود و مراسم سالگرد شهید مصطفی صدرزاده در محل زندگی بازتاب‌ها و آثار خوبی همراه داشت. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار