زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

وزیر دفاع فرانسه: از تمامیت ارضی ارمنستان حمایت می‌کنیم

وزیر دفاع فرانسه روز دوشنبه احتمال دخالت نظامی این کشور در ارمنستان را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 02
کد خبر: ۲۰۶۷۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر دفاع فرانسه روز دوشنبه احتمال دخالت نظامی کشورش برای دفاع از ارمنستان، در منطقه قفقاز و علیه جمهوری آذربایجان را رد کرد.

به گزارش وبگاه «رادیواروپای آزاد» «سباستین لکورنو» وزیر دفاع فرانسه روز سه شنبه تاکید کرد که فرانسه قویا از تمامیت ارضی ارمنستان حمایت می‌کند، اما برای دفاع از این کشور مداخله نظامی نخواهدکرد. دولت فرانسه حمله اخیر جمهوری آذربایجان به قره باغ را محکوم کرد.

لکورنو در خصوص مداخله نظامی در منطقه گفت: «اینطور فکر نمی‌کنم. بدیهی است که پاسخ به این سئوال بر عهده رئیس جمهور و رئیس نیرو‌های مسلح است.»

روز یکشنبه رسانه‌های ارمنستانی از سفر قریب الوقوع وزیر خارجه فرانسه به ارمنستان خبر دادند.

به گزارش منابع خبری، «کاترین کولونا» وزیر امور خارجه فرانسه سوم اکتبر (سه شنبه ۱۱ مهر) به ارمنستان سفر خواهد کرد.

چندی قبل «گیلبرت لوک دویناز» قانونگذار فرانسوی و رئیس «گروه دوستی فرانسه و ارمنستان» گفت که فرانسه باید به تسلیح ارمنستان کمک کند.

رئیس گروه دوستی فرانسه و ارمنستان اظهار داشت: «ما همچنان در کنار ارمنستان و بخش ارامنه نشین قره باغ کوهستانی خواهیم بود. موضع ما توسط همکاران من در مجلس سنا بیان شده است».

این سناتور فرانسوی گفت: «آنچه اتحادیه اروپا از طریق ماموریت نظارتی خود انجام می‌دهد خوب است، اما ما باید به ارمنستان اجازه دهیم امنیت مرز‌های خود را تضمین کند، به این معنی که باید به ارمنستان کمک کنیم تا خود را مسلح کند.»

فرانسه از حامیان ارمنستان است و بار‌ها به جمهوری آذربایجان نسبت به نقض تمامیت ارضی ارمنستان هشدار داده است. فرانسه در ادامه حمایت از ارمنستان قصد دارد در استان سیونیک (هم مرز با ایران) کنسولگری افتتاح کند. / فارس

ارسال نظر