دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

نفتکش توقیف شده ایران وارد آب‌های ترکیه شد

خبرگزاری اسپوتنیک از ورود نفتکش توقیف شده ایران به آب‌های ترکیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از یک منبع دریانوردی در بندر مرسین ترکیه نوشت: نفتکش آدریا ن دریا که پیشتر در بندر جبل الطارق توقیف شده بود، وارد آب‌های ترکیه شد.

 

 این منبع همچنین به خبرگزاری اسپوتنیک گفت: این نفتکش به زودی بار خود را در بندر مرسین ترکیه تخلیه خواهد کرد.

 

نفتکش آدریان دریا در حالی قرار است بار خود را در بندر مرسین ترکیه تخلیه کند که جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید پیشتر در توئیتی مداخله‌جویانه گفته بود نفت این نفتکش نباید در بندر و یا دریا تخلیه شود.

 

پیشتر رسانه‌ها اعلام کرده بودند نفتکش «آدریان دریا» با تغییر مسیر خود، در حال حرکت به سمت بندر مرسین در ترکیه است.

 

۱۳ تیرماه مقامات منطقه جبل‌الطارق که تحت حاکمیت انگلیس قرار دارد، در اقدامی که از سوی مقامات کشورمان راهزنی دریایی خوانده شد، نفتکش گریس ۱ (که بعدا به آدریان دریا تغییر نام داد) را که حامل محموله نفتی ایران بود، به بهانه نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه، در نزدیکی آب‌های این منطقه توقیف کردند. به گفته جوزف بورل، وزیر خارجه اسپانیا، نیروی دریایی انگلیس به درخواست آمریکا این نفتکش حامل نفت ایران را توقیف کرده است.

 

 

نفتکش آدریان دریا که حامل بیش از دو میلیون بشکه نفت خام ایران است، بیش از شش هفته در توقیف جبل‌الطارق بود. دولت محلی جبل‌الطارق سرانجام علی‌رغم کارشکنی‌های آمریکا اجازه داد این نفتکش منطقه را ترک کند.

 

این نفتکش غول‌پیکر در حالی آزاد شد که دولت آمریکا رسما از جبل‌الطارق خواسته بود به توقیف آن ادامه دهد. همچنین وزارت خارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای به یونان و دیگر بنادر مدیترانه هشدار داد که در صورت میزبانی از این نفتکش، ممکن است با تحریم روبه‌رو شوند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر