ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم بازدید پزشکیان از وضعیت خانواده‌های جنگ‌زده استاندار قم: حادثه انفجار در پردیسان تروریستی نبوده است امیر آشتیانی: اگر بخواهیم برای ۱۰ سال بجنگیم، توان این کار را داریم کلیات طرح تقویت بنیه نیرو‌های مسلح تصویب شد پزشکیان در بازدید از وزارت نفت: به هیچ‌وجه زیر بار زور و قلدری نمی‌رویم. ورود مجلس به افزایش قیمت خودرو /وزیر به کمسیون صنایع می‌رود جزئیات جلسه غیر علنی مجلس؛ بررسی مشکلات معیشتی و اصلاح طرح مقابله با جاسوسان اعلام وصول طرح الزام دولت به پیگیری حقوقی تجاوزات اسرائیل و آمریکا مجلس طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را اصلاح کرد

توضیحات اسلامی درباره بازرسان اخراج‌شده آژانس

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به اخراج تعداد معدودی از بازرسان آژانس در هفته‌های اخیر گفت: آژانس ۱۲۷ بازرس تأییدشده در ایران دارد که تنها سه چهار نفر از آنها که از سه کشور اروپایی بودند که مرتب رفتار سیاسی تند دارند، از ایران اخراج شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 04
کد خبر: ۲۰۶۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت با اشاره به اخراج تعداد معدودی از بازرسان آژانس در هفته‌های اخیر گفت: بازرسان اخراج‌شده از سه کشور اروپایی بودند که مرتب رفتار سیاسی تند دارند، و بازرسان آن کشورها را از لیست حذف کردیم.

 

وی افزود: آژانس 127 بازرس تأییدشده در ایران دارد و این سه چهار نفر عددی در مقابل تعداد بازرسان رسمی نیستند.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: جوسازی در این مورد ناشی از رفتار سیاسی و عملیات روانی این کشورهاست که مرتب می‌گویند ایران مفاد برجام را یک‌طرفه انجام دهد و آنها کاری نکنند.

 

اسلامی در ادامه بیان کرد: سال آینده پنجاهمین سال تأسیس سازمان و سال برگزاری سی‌امین کنفرانس هسته‌ای است؛ اسفندماه گذشته در سفری که آقای گروسی داشت به وی اعلام کردیم که از سال آینده می‌خواهیم این کنفرانس را با مشارکت آژانس بین‌المللی کنیم و وی نیز صراحتا اعلام کرد که همکاری خواهند کرد. این کنفرانس را سال آینده به‌عنوان اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران در اصفهان به‌مدت سه‌روز برگزار خواهیم کرد.

 

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گفته می‌شود رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مطرح کرده که ایران آن‌گونه که باید و شاید در حوزه مسائل هسته‌ای و پادمانی همکاری ندارد، تصریح کرد: البته گفته نشده که باید و شاید، بلکه نوشته شده که همکاری ایران مطابق انتظار نیست. انتظاری آن‌ها که بیان می‌کنند انتظار برجام است. آن‌ها به عبارت برجام یا همان GCPOI که آن‌ها می‌گویند، بنده به آن‌ها گفتم این قرائت شما از برجام GCPOI نیست بلکه ICPOI است، بنابراین چون شما نمی‌خواهید تعهدات خودتان را انجام دهید و به ایران فشار می‌آورید که یکطرفه تعهدات خود را انجام دهد.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی عنوان کرد: همه خواسته آن‌ها اجرای مطابق مفاد برجام به‌صورت یک‌طرفه است که این خلاف برجام است. در برجام موارد ادعایی و اتهامی تحت عنوان پی‌ام‌دی بسته شده است. برجام یک معامله است که طرفین در آن تعهداتی دارند، یکی از خروجی‌ها بسته شدن PMD و برداشتن تحریم‌ها بوده است که البته PMD بسته شده است. اینکه اکنون بار دیگر از داخل برجام برخی موارد و اطلاعات را استخراج کرده و به جمهوری اسلامی ایران فشار بیاورند، همان جریان سیاسی فشار برای ایجاد مزاحمت و امتیاز گرفتن است و کاری غیرقانونی و ظالمانه است.

 

اسلامی خاطر نشان کرد: ما مسیر خودمان را طی کرده و طبق ضابطه آژانس کار می‌کنیم و آژانس بر همه فعالیت‌های ما نظارت دارد. هیچ فعالیتی که دور از دسترس و اطلاع آژانس باشد در جمهوری اسلامی نداریم و قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها بر ما حاکم است. از زمانی که تحریم‌ها را لغو کنند طبیعی است که ما نیز همه مفاد برجام را اجرا خواهیم کرد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار